Fri fragt ved køb over 1.500 kr.
Godkendt af e-handelsfonden
+ 2.000 glade kunder på Trustpilot
INDKØBSKURV
I alt kr. 0,00 DKK
Indtast venligst dit postnr:

<<Forsiden <<Haveplanter

Træer, Prydtræer og Allétræer

Træer hører til i en rigtig have. Træer er ikke blot flotte at se på, men kan skabe et godt miljø i haven ved at give læ og skygge for andre planter. Æstetisk er træer med at skabe rum og højde i en have. Mange har dog den opfattelse, at det kan være svært at plante store træer ud i haven. Men sådan behøver det ikke være, hvis blot processen gribes rigtigt an. Læs mere om hvordan du bærer dig ad her:

[ Læs mere om træer her: ]

 

Se danmarks største Allétræs sortiment her:

Vi har delt træerne op i grupper så du lettere kan finde frem til de rigtige træer. Du kan også få vist hele sortimentet:

Små træerSmå træer

Små træer til små haver. Har du en forhave, eller lille have til lejligheden, har vi her nogle træer der måske alligevel kan passe ind.

Se sortiment af små træer her

Mellemstore træerMellemstore træer

 

Til mindre haver, små álléer og solitræe træer i haven. Til mange villahaver er det træer fra denne kategori du finder det rigtige træ, træer med lidt størrelse, uden at hele haven bliver skygget til.

Se sortiment af mellemstore træer her

store træerStore træer

Til landbohaver og store álléer. I denne kategori, finder du mange af de store flotte trætyper, som både kan stå solitært i den store have, og er optimale til de store alléer i landskabet.

Se sortiment af store træer her

Kugleformet træerKugleformede trækroner

Træer der vokser naturligt med en kugleformet vækst i trækronen. Anvendes primært omkring indgange og som solitære træer i haven og ved terrasser, hvor det ønskes at træerne ikke bliver for store.

Se sortiment af kugleformede trækroner her

Hængende trækroneTræer med hængende trækrone

Træer med hængende kronevækst. Anvendes på plænen, eller solitært, eller på flere rækker langs indkørslen. Træerne kan ofte være pladskrævende, men kan som regel beskæres så de passer til formålet.

Se sortiment af træer med hængende trækroner

Søjleformet træerSøjleformede træer

Havens søjler. Træer med pryamide eller søjlevækst. Anvendes typisk solitært, langs indkørslen, i små alléer eller i bede for at give højde.

Se sortiment af søjletræer her

 

 
Har du brug for hjælp?
Vi lever af glade kunder
Vi har +2.000 positive anmeldelser
fra glade kunder på Trustpilot.
Plantetorvet.dk er E-mærkede - sikkert sted at handle online
Børsen gazelle