Sneglegift & biologisk dræbersnegle bekæmpelse

Bliv sneglefri med et effektiv bekæmpelses middel

Ønsker du at blive sneglefri i haven i år, så skal du have et effektiv sneglestop middel til snegle eller dræbersnegle bekæmpelse. Der findes forskellige metoder at bekæmpe snegle og dræbersnegle billig og effektivt. Fælder, gift (sneglegift og dræbersneglegift) og biologisk bekæmpelse som orme, er alle en effektiv sneglebekæmpelse. Men de har hver især deres fordele og ulemper, som du kan læse mere om under det enkelte sneglemiddel. Få også det store overblik over alle produkter til bekæmpelse af skadedyr i haven.

SnegleFri Ferramol®

Effektiv bekæmpelse af dræbersneglen! Til udstrøning. Regnfast i op til 6 uger. Effettivt middel mod dræbersnegle. Indeholder et jernpræparat, som er uskadeligt for andre... Læs mere her »
Vælg mellem 3 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Nematoder mod Snegle ('Nemaslug')

Nemaslug Nemaslug indeholder nematoder af arten Phasmarhabditis hermaphrodita. Disse nematoder er små gennemsigtige rundorme på ca. ½ mm.'s længde, der kun angriber snegle imods&aeli... Læs mere her »
Vælg mellem 2 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Gufle - Sneglefælde Pakke m. 4 stk.

Set I IDE-NYT Slip for sneglegift i haven og kom istedet lidt øl, agurk, salat eller lign. som lokkemiddel i en brugt karton, med lille skruelåg. Anbring Gufle fælden i åbningen. Kartonen a... Læs mere her »
Vælg mellem 1 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk: