Briketter - Brændsel


Træ brikketter

Hvis man vil have gode brændetider, og samtidigt så lidt svineri som muligt, så er træ briketter et fremragende valg. Træ briketter består af savsmuld og træspåner, som ved meget højt tryk, presses sammen. Træ briketter har en rigtig god brændetid, og som sagt er der meget lidt rengøringsarbejde ved træ briketter, da der produceres ganske små mængder aske. En af de eneste ulemper ved træ briketter i forhold til ”naturligt” brænde er, at det ser en smule mindre hyggeligt. Udover dette, er der stort set kun gode grunde til, at vælge træ briketter, når man skal bestille brænde til sin brændeovn. Vi forhandler lige nu store 960 kg paller, med træ briketter, i absolut topklasse kvalitet og til gode priser. På den måde får man både nemt, billigt og effektivt varmet sit hjem op. Se nærmere på vores udvalg af træ briketter herunder.

Gode Træ-briketter. med høj brændværdi - Palle med 96 x 10 kg. poser 

Træ briketter er en ren og praktisk måde at opvarmning hjemmet på. Det sviner ikke ret meget og der er meget lidt askerester. Træ briketter er fremstillet af rent savsmuld og træspåner som er formpresset under ekstremt højt tryk, som sikrer den bedste kvalitets træ briket, da man derved får høj brændværdi, lang glødetid og meget lidt svineri.

Lyse RUF træbriketter

Kategori: Brændsel
Fyr med briketter og spar penge ! RUF briketter et 100% naturprodukt, fremstillet af træsmuld og spåner. Pallerne er pakket med 96 poser. Hver pose indeholder 12 stk. briketter. Total 960 kg. 1. kvaltes br&a... Læs mere her »
Vælg mellem 1 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor
1 x palletårn,96 pakker. 960 kg. t

Antal

Samlet pris for 1 stk: