Japansk Kornel 'Venus'(R)

(Latin: Cornus kousa 'Venus'(r))

Potte 7,5 Liter, 80-100 cm.,

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

En helt fantastisk nyhed med kæmpe store hvide blomster.

At Cornus kousa chinensis er en skønhed er ikke længere en hemmelighed, men også den amerikanske slægtninge, Cornus florida rubra fra østkysten af USA, er velkendt som én af de mest dekorative prydplanter i haven. Desværre, er begge ramt af svampesygdomme, som gør at det ofte er problematisk at have disse i haven.

Mange års forskerarbejde og mange krydsninger har båret frugt, så der nu findes en ny og modstandsdygtig sort Cornus kousa 'Venus' ®, som har alle de smukkeste fordele, med meget store hvide blomster, et flammende hav af løvfarver og en utrolig flot vækstform.

 

Cornus kousa 'Venus' frugt

 
 
 
 
Blomsterne:

De enkelte blomster måler 10-15 cm i diameter og dækker planten næsten helt.

Frugten.

I oktober, november sættes store jordbær-lignende frugter, samtidig med at bladende får de mest vidunderlig efterårsfarver.

Højde

Efter et par år kan planten blive tre til fire meter høj og to meter bred. Det tolererer beskæring. Beskæres i begyndelsen af juni.

Cornus kousa 'Venus'(R)

Placering

Cornus kousa 'Venus' ® bør plantes i let skygge, men bør ikke plantes under andre træer. Jorden skal være gennemtrængelig og humusrig. Planten er fuld hårdfør i dansk klima.

 
Ekstra:

Hvis du sætter de afskårne grene i en vase, vil du blive overrasket over, hvor holdbare de er. To til tre uger!

Denne Cornus kousa 'Venus' ® er patenteret i USA og i Europa. For det er sort og brand beskyttelse. Enhver yderligere reproduktion er forbudt.

Husk også