Naturgødning fra Champost


50 Liter sække,

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

En ægte husdyr naturgødning

Champost® naturgødning er en ægte naturgødning og den eneste af sin slags på markedet. Champost® natur­gødning er en organisk gødning, fremstillet af den af husdyrgødning og plantefibre (faststofgylle og halm) med naturligt forekommende næringsstoffer. Det er et helt igennem biologisk fremstillet gødnings­produkt uden fyld- og tilsætningsstoffer og fri for sphag­num.

Lugtfri naturgødning med stor næringsværdi

Champost® naturgødning er lugtfri, pga. en ny kompos­teringsproces. Under proces­sen fjernes desuden ukrudtsfrø og eventuelle sygdoms­kim. Fremstillingsprocessen bevirker, at gødningens pH ligger på 6-7, hvor planternes optagelse og udnyttelse af næringsstofferne er størst. Gødningen er pasteuriseret og langtidsholdbar.

Anvendelse:

Champost® naturgødning kan bruges til gødskning af alle havens planter. Gødningen tilføres 1-3 gange om året f.eks. forår, sommer eller efterår. Næringsstofferne frigives langsomt i takt med planternes behov og derfor bedst ved nedbør/vanding og varme.

Til bedene. Gødningen lægges i et lag på 1-2 cm direkte på jorden. Mængden afhænger af, hvor meget din jord trænger til gødning, og hvornår den sidst har fået tilført organisk stof. 

Til drivhuset, krukker og højbede. Gødningen blan­des med jord eller sphagnum i forholdet ca. 1 del til 6. Herefter kan blandingen fordeles i drivhuset, og der kan sås eller udplantes. Alternativt lægges Ma­nurox® naturgødning i et 3-5 cm tykt lag i bunden af drivhuset, hvorefter der fyldes op med havejord eller lignende. I løbet af sommeren suppleres med flydende kvælstofholdig gødning.

Til gødskning af hække, buske og træer. Gødnin­gen lægges i et lag på 1-3 cm oven på jorden ved rodsystemet.

Husk også