Italienske letvægts havekrukker til haven

 

Med eneforhandling i Danmark, kan vi præsentere et stort udvalg af flotte italienske letvægts havekrukker.

 

Vores havekrukker er kendetegnet ved deres gode kvalitet, lækre finish og store anvendelighed. Det er alle letvægts plantekrukker, som er brudsikre og med min. 3 års garanti.

Kunststof og plast krukker er super lette og meget holdbare, hvilket gør disse billige krukker lette at flytte rundt med i din have. Du finder både små og kæmpe store plastik krukker til haven samt gode tilbud i vores shop.

Producenten Marchioro Spa er et familieejet firma, som ligger i Castelnovo, en lille dejlig landsby med ca 3.000 indbyggere, vest for Venedig i Italien. Marchioro Spa blev etableret I 1957 af Mr. Marchioro Gerardo.

Ud over at disse flotte blomsterkrukker i sig selv er meget lette, kan de fleste modeller også monteres med hjul i tilkøb. Se på de enkelte letvægtskrukker, hvilket hjulsæt der passer til krukken.

Flotte havekrukkerDræn i havekrukker

Vi har et stort udvalg af italienske havekrukker. Disse krukker er støbt og er altid lukkede, så de kan bruges på træterrasser, og lignende. Ønsker du i stedet at have dem stående som udendørs krukker under åben himmel, er der inde i havekrukken en "dut" som skal klippes af, for at få et dræn i krukken. På den måde kan regnvandet løbe fra dine udendørskrukker, for at undgå, at der ikke ligger for meget vand i havekrukken, som planterne kan tage skade af.

Standardfarver

'
Terracotta Havana Antracitegrå

 

Jordfyldning i dine krukker

I forbindelse med et køb af en krukke, kan du også bestille jordfyldning. En havekrukke fyldes 1/3 med Leca og 2/3 med Champost Planteskolemuld. Køb også de planter du ønsker i krukkerne. Priser og bestilling af tilplantningen, foregår når du går ind på den enkelte blomsterkrukke. Som et ekstra finish kan du også komme pinjebark som pyntebark ovenpå din jordfyldning.

Inspiration til tilplantning

Haveinspiration's artikler:

 

Vinterbeskyttelse af krukker

Når du har planter i krukker, er det en god ide at vinterbeskytte dem med vintermåtter og fiberdug.

Fandt du ikke hvad du ønskede? Se hele vores udvalg af letvægtskrukker her.