Cassandra Orangeri

Vælg mellem 4 størrelser (Klik på dropdown menu)

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

Cassandra orangeri er specielt designet til den kræsne bruger, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sin have. 

Cassandra orangeri leveres med 3 mm tykt hærdet glas i hele baner. Glassene fastgøres med vore elegante glaslister, der fuldender indtrykket af Cassan-dra som et eksklusivt orangeri/drivhus. Den lave indgangssokkel bevirker, at man uhindret kan gå ind og ud af orangeriet/drivhuset. Dette er også en ekstra fordel for kørestolsbrugere.

Cassandra orangeri leveres i to størrelser: 9,9 m2 og 11,5 m2. Begge størrelser fås med kraftige anodiserede eller sortlakerede profiler.

Cassandra orangeri monteres oven på en 50 cm høj halvmur (indgår ikke i leverancen). I England – drivhusenes ”moderland” - har det i mange år været populært at montere orangerier/drivhuse oven på halvmure (såkaldte ”dwarf-walls”). Muren kan konstrueres i netop de materialer, der passer bedst til din smag f.eks. teglsten, betonblokke eller som en fuldstøbt betonsokkel. Kombinationen af drivhus og dwarf-wall giver et særdeles flot og spændende look samtidig med, at halvmuren absorberer solvarme i dagtimerne og afgiver denne igen i løbet af natten. Derved opnås en mere jævn temperatur i drivhuset døgnet rundt, hvilket giver skånsomme vækstvilkår for afgrøderne i drivhuset.

 

Specifikation 9900 11500
Længde 3,83 m 4,45 m
Bredde 2,57 m 2,57 m
Sidehøjde 1,51 m 1,51 m
Totalhøjde 2,46 m 2,46 m
Areal 9,9 m2 11,5 m²
Antal vinduer 4 4
  P 6 mm P 6 mm

Husk også

Før du vælger dit drivhus!

Før du går i gang, er det en god ide at læse vores artikel omkring valg af drivhuse. Her får du en gratis guide til hvilke forhold du skal overveje før du køber drivhuset.. Læs mere her

Nyttige links

Vi leverer alle drivhuse indenfor 10 arbejdsdage !