Familietræ Kirsebær med 3 sorter

(Latin: Familietræ kirsebær med 3 sorter)

Lapins, Kordia, Merton Glory, Med Potte, Trio 1,

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

Familie kirsebærtræ

Et Kirsebærtræ med 3 forskellige sorter på? Ja den er god nok. Hvis du ikke har plads til flere frugt træer i din have er dette en rigtig god løsning. Sorterne bestøver hinanden internt hviket vil sige at du ikke nødvendigvis skal have andre frugttræer i haven hvis pladsen er lille.

Frugttræet trives bedst i en god beriget jord. Træet gødes hen over vækstsæsonen (fra foråret og løbende hen over sommeren) 

Mht. beskæring skal dette ske i vinterperioden, når træerne er i dvale eller lige efter frugterne er plukket af(dette er dog kun en let beskæring der kan ske her)

 

Det vil altid være godt at give træerne en god opbinding så det ikke vælter eller knækker under blæst. Opbinding er også med til at rødderne hurtigere kommer godt ud i jorden og man dermed sikre at træet hurtigere bliver veletableret. I de første par år er det vigtigt at vande reglmæssigt hvis der skulle komme tørre perioder da træets rødder ikke helt er veludviklet endnu.  

Harer og rådyr er vilde med barken især fra frugttræer, derfor er det godt her at sætte barkbeskytter op hvis der skulle være hare eller rådyr i området. 

Info: Info: Trio betyder at der er mindst 3 gode sorter på et træ. Der findes 1 trio kirsebærtræer alle med forskellige sorter på. 

 

Ét træ, med 3 gode sorter.

Pluk Gule, Røde & Sorte kirsebær på et og samme træ.

Den gule: Merton glory, flot gulrød sød kirsebær. modner medio juli.

Den røde: Lapins, lækker sprød rød kirsebær. modner primo-medio juli.

Den sorte: Kordia, kæmpe stor fast sød kirsebær, helt sort og lækker sprød. modner medio juli.

Sundt træ, udvokset optil 5-6meter, såfremt det ikke beskæres.

Trives bedst på en åben plads i haven, med masser af sol.

Husk også