Blomme tophit

(Latin: Prunus domestica `tophit`)
Prunus domestica `tophit` / Blomme tophit er på nuværende tidspunkt ikke på lager.

Jeg er interesset i at få at vide når denne vare igen er til salg.


Du vil modtage en e-mail så snart produktet igen er til salg.

NY SORT!

Tophit er bare toppen af poppen. Blommetræet har et meget stort udbytte, samt store blå frugter.  Frugtkødet er gultligt med en god smag, udover det har blommen en krydret og aromatisk smag.

Blommetræet er meget sund og hårdfør og har en fantatisk smag.

Hvis man ønsker et blommetræ som i gamle dage, kunne denne være et sikkert hit, den er meget hårdfør og bliver sjælden ramt af sygdomme. 

Frugttræet trives bedst i en god beriget jord. Træet gødes hen over vækstsæsonen (fra foråret og løbende hen over sommeren) 

Mht. beskæring skal dette ske i vinterperioden, når træerne er i dvale eller lige efter frugterne er plukket af(dette er dog kun en let beskæring der kan ske her)

 

Det vil altid være en godt at give træerne en god opbinding så det ikke vælter eller knækker under blæst. Opbinding er også med til at rødderne hurtigere kommer godt ud i jorden og man dermed sikre at træet hurtigere bliver veletableret. I de første par år er det vigtigt at vande reglmæssigt hvis der skulle komme tørre perioder da træets rødder ikke helt er veludviklet endnu.  

Harer og rådyr er vilde med barken især fra frugttræer, derfor er det godt her at sætte barkbeskytter op hvis der skulle være hare eller rådyr i området.