GARDENA Comfort AquaContour automatic


Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

GARDENA Comfort AquaContour automatic

Den innovative vandingsrobot GARDENA Comfort AquaContour automatic er en smart havevander til individuel vanding af næsten enhver haveform på op til 350 m². 

Med den programmerbare rækkevidde er det nemt at nå ud i hjørnerne af haven. Vandingsrobotten er meget nem at programmere - to forskellige havearealer, eksempelvis forhaven og baghaven, kan indprogrammeres og hentes frem når som helst. Alt efter programmet kan der gemmes op til 50 individuelle positionspunkter. Vandingsrobotten er udstyret med et tastatur med en beskyttende membran, hvilket gør den nem at betjene. Det er nemt at programmere vanderen. De bløde plastikdyser på sprøjtehovedet garanterer en jævn vandfordeling. Vandingsområdet kan vælges meget præcist mellem 25° til 360° ved hjælp at justeringsringe. Vandingsrobottens rækkevidde kan også justeres og gemmes, og den kan indstilles til mellem 2,5 og 9 meter ved et driftstryk på 2 bar og 10,5 meter ved et driftstryk på 4 bar. 

De to markører er praktiske. Med dem kan vanderen placeres sikkert og præcist i de programmerede vandingsområder. Vandingsrobotten er også udstyret med to spyd. På den måde kan du fastgøre vanderen til plænen. GARDENA Comfort AquaContour automatic vander din have helt ud i hjørnerne.

Husk også