Jordbær 'Malvina`

(Latin: Fragaria x ananassa 'Malvina')
Fragaria x ananassa 'Malvina' / Jordbær 'Malvina` er på nuværende tidspunkt ikke på lager.

Jeg er interesset i at få at vide når denne vare igen er til salg.


Du vil modtage en e-mail så snart produktet igen er til salg.Plant jordbær på en solåben plads, skal plantes inden midten af august for at give et godt udbytte det følgende år. Planteafstand 35 cm. mellem planterne, og 75 cm. mellem rækkerne.

Der skal ikke gødes i jordbær de første år efter en udplantning, når der skal gødes skal kun klorfrie gødninger anvendes. f.eks. denne . Det er vigtigt at hjerteskuddet er i jordoverfladen ved plantning, ellers risikerer man at jordbær planten går til. Plantene skal vandet godt efter plantning. Man må ikke vande ned i åbne blomster, da blomsten risikerer at rådne og dermed ikke give jordbær. 

Efter første høst fjernes alle rankeplanter. Enkelte i rækkerne kan dog blive mellem de etablerede planter, så der dannes en "hæk". Efter andet høstår, fjernes alle planterne og der plantes nye på et andet sted. evt. kan man udskifte den halve mængde planter hvert år, så man har en mere jævn avl. 

Læg gerne en fiberdug eller net hen over jordbærplanterne, da fugle elsker jordbær og dermed vil der være stor konkurrence om bærrerne hvis der ingen form for beskyttelse er i høstsæsonen.