Dværgmispel 'Coral Beauty'

(Latin: Cotoneaster dammeri 'Coral Beauty')
Vælg mellem 4 størrelser (Klik på dropdown menu)

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

Beskrivelse:
God stedsegrøn bunddækkeplante med tæt, kraftig og overhængende vækst 30-50 cm i højden og 60-90 cm bred. Den er stedsegrøn hvilket vil sige at planten beholder bladene på om vinteren. 

Blomst og bær:
Får hvide blomster i maj og mange røde bær om efteråret som fuglene godt kan lide. Bærrene sidder på længere hvilket gør at den er meget dekorativ i vinterperioden også. 

Trivsel:
Trives fint på skråninger og andre udsatte steder i både sol og skygge. Den er hårdfør og nøjsom, og tåler kraftig beskæring og vind. Passes med gødning i foråret og hen over sommeren. 

Plantning:
Anbefalet mængde pr. m2. 8 stk.

Bemærkninger:
En af de mest anvendte bunddækkeplanter igennem mange år i Danmark, da den har kraftig vækst, og dækker hurtigt, og er pæn at se på hele året. Den behøver næsten ikke pasning, den er sund og tåler alt slags vejr. Cotoneater er også velegent som bund under større træer eller større buske da den både kan stå i sol og skygge. Hvis du har en dårlig jord, f.eks. sandet eller leret er det er god ide at tilføje Jordforbedring da dette er med til at give planten er god start, det gøder også jorden samtidig og gør jorden mere porøs, hvilket også er med til at skabe bedre vækstbetingelser for denne plante. 

Husk også