Dværgmispel 'Frieders Evergreen'

(Latin: Cotoneaster dammeri 'Frieders Evergreen')

Potte 0,5 Liter, 15-20 cm, 8-10 pr. kvm.

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

Beskrivelse: 
God stedsegrøn bunddækkeplante med tæt, og kravlende vækst. Bliver 10-20 cm i højden.Den er stedsegrøn hvilket vil sige at planten beholder bladene på om vinteren. 

Blomst og bær:
Får hvide blomster i maj og mange røde bær om efteråret som fuglene godt kan lide. Bærrene sidder på længere hvilket gør at den er meget dekorativ i vinterperioden også. 

Trivsel:
Trives fint på skråninger og andre udsatte steder i både sol og skygge. Den er hårdfør og nøjsom, og tåler kraftig beskæring. Passes med gødning i foråret og hen over sommeren. 

Plantning:
Anbefalet mængde pr. m2. 8 stk.

Bemærkninger:
Ny småbladet sort, som er væsentligt mere hårdfør end fx 'Streibs Findling'. Lav plante bliver mellem 10-20 cm høj, med god bunddækkende effekt. Meget dekorativ pga. de små blade og lave vækst.

Cotoneater er også velegent som bund under større træer eller større buske da den både kan stå i sol og skygge. Hvis du har en dårlig jord, f.eks. sandet eller leret er det er god ide at tilføje Jordforbedring da dette er med til at give planten er god start, det gøder også jorden samtidlig og gør jorden mere porøs, hvilket også er med til at skabe bedre vækstbetingelser for denne plante. 

Husk også