Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Kobling til PE-rør / Drypslange til Gardena havesystem

  • Anvendes når man vil koble almindelig 1/2 tomme-slange til siveslange.
Tilbehør
  • 10,95 kr.
  • 15,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

49,95 kr.

Anvendes når man vil koble almindelig 1/2 tomme-slange til hovedslange eller hovedslange til vandhane. 

Slangekoblinger og tilbehør

Hos Plantetorvet finder du et stort udvalg af slangekoblinger og tilbehør til dit vandingssystem. Med tilbehør som samlestykker, t-kryds og vinkler, så kan du sammensætte dit helt eget unikke vandingssystem der er tilpasset lige netop din have. Et vandingssystem er effektivt, specielt i de tørre måneder eller når du er på ferie. Så kan vandingssystemet hjælpe med at din have får den korrekte mængde vand. Der findes forskellige typer vandingsudstyr til selvvanding, men en af de mest populære er det halvkraftige PE-rør, som med et hulværktøj kan tilpasses til en løsning der passer. Man bruger blot hulværktøjet til at lave hul i PE-røret og herefter kan du tilslutte koblingerne, t-kryds m.m. direkte på dit PE-rør.

Den korrekte mængde vand er vigtig

Den største fejl der bliver begået i de danske haver, er helt enkelt - at man vander for lidt. Det kan der være mange grunde til, men én særlig vigtig grund er at man tror man har givet haven nok vand. Men der skal meget mere vand til end man tror. Faktisk skal der hele 20 ltr. til pr. m2 når man vander. Dette kan et vandingssystem hjælpe med. Man kan også tilkøbe computere som automatisk styrer vandingen for dig og sørger for den korrekte mængde vand.

Vanding på ferien

Mange af os rejser på ferie i 14-dage eller mere og derfor har vi svært ved at holde liv i haven. Man kan selvfølgelig få nogle til at vande og ellers kan man bruge dette smarte vandingssystem. Ved at bruge PE-rør i dit vandingssystem, får du en skalerbart og effektivt vandingssystem, som kan udvikles i takt med at din have vokser eller du beslutter dig for at anlægge et nyt bed.

Et vandingssystem hjælper med at holde haven fugtig, imens du er på ferie. Så er der ingen planter der dør i varmen.


Vi anbefaler også

Plantetorvets hovedslange PEL-rør 20 mm
Bestseller

Plantetorvets hovedslange PEL-rør 20 mm

Plantetorvets hovedslange PEL-rør 20 mm Pris pr. meter, Sort

10,95 kr.
Plantetorvets siveslange Ø16 mm
Bestseller

Plantetorvets siveslange Ø16 mm

Plantetorvets siveslange Ø16 mm Pris pr. meter.

15,95 kr.