Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Pond Clean® Biologisk bassinrens og bassinstarter

Tilbehør
  • 54,95 kr.
  • 79,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

229,00 kr.

PondPlus® er et naturligt, ugiftigt, mikrobiologisk produkt udviklet til at nedbryde rester af fiskefoder, fiskeekskrementer og andet organisk materiale i vand. Forsøg bekræfter, at produktet reducerer både skidt og bundslam så bunden bliver ren. Vandet bliver mere klart, får bedre farve og får god balance i sammensætningen af plankton og gavnlige mikroorganismer.

Dosering - ved forebyggelse:

5 gram pr 1000L vand, hver 4. uge.
Ved mange fisk: 15 gram pr 1000L vand, hver 2. uge.

Vandrensning til damme og søer

Har du et bassin eller en dam i haven med fisk i, så bør du bruge et vandrensningsprodukt for at få et bedre vandmiljø i din havedam. Med produkterne fra Gro Green, kan du reducerer både skidt og bundslam, som resulterer i at vandet bliver mere klart og får en mere naturlig sammensætning af mikroorganismer. Vandrensning af havedammen bidrager bl.a. til at nedbryde rester af fiskefoder og fiskeekskrementer. 

Hvis man allerede har en pumpe i sin havedam, kan det også afhjælpe problemerne, men det er ikke altid nok. Hvis du oplever lugtgener fra dit bassin eller grumset vand, er det oftest fordi der ikke er nok gennemstrømning i bassinet og her kan vandrensning være en stor hjælp.


Vi anbefaler også

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry - ¾ belagt strikhandske Str 6

Fra

44,95 kr.
InsektFri Fangstplader

InsektFri Fangstplader

InsektFri Fangstplader Pakke med 7 stk.

79,95 kr.