Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Vækstlys og ophæng med sugekopper

Angiv antal

Samlet pris

349,00 kr.

Gavepakke med vækst og varmebelysning, og ophæng med sugekopper. 

Vi er stolte af at kunne præsentere et helt nyt sæt af plantebelysning, som vil revolutionere forkultiveringen for hobbyavleren. Med vores nye udstyr kan du nu forkultivere i kælderen, udhuset eller hvor du har lyst.

Den rigtige varme og den rigtige belysning betyder alt for at få frø til at spire. Men planterne behøver ikke nødvendigvis dagslys. Med dette sortiment kan du forspire hvor du ønsker, og med fremragende resultater. Belysningen er omhyggeligt afprøvet i både for og funktion til at give et optimalt lys til planterne. Nu kan du dyrke hvor du vil og når du vil, til en rimelig pris. 

Du kan også bruge belysningen til overvintringen af sydhavsplanter som oliven, citus planter, hibisus mv. 

Varmemåtte

 Nelson Gardens varmemåtte varmer jorden op til ca. 25 grader. Det hjælper frøet med at gro bedre og mere sikkert, og stiklingerne kommer hurtigere frem. Stil dit minidrivhus eller krukke direkte på varmemåtten til spirerne er kommet op. Når planterne er 2-3 centimeter og har fået små blade, tages undervarmen væk. For at få buttede og kraftige planter behøves meget lys. Den bedste temperatur er 16-18 grader.

 Stativ til belysning

 Et stabilt stativ til plantebelysning med lysrør hænges op med kroge og regulerbare kæder. Begynd med at hænge belysningen lavt og flyt den op i takt med, at planterne vokser.

 Plantebelysning - Lysrør

 Med en lystemperatur på 6400 kelvin, hvilket svarer til 6126 grader celcius, har små planter ideelle vækstbetingelser. Belysningen er ideel til den som vil så tidligt på året eller på en mørkere plads indenfor. For det bedste resultat skal man lade belysningen være tændt i 12 til 16 timer i døgnet.