Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Gul Bredbladet Liguster

Ligustrum ovalifolium 'Aureum'

Mængderabat
Antal Pris
Fra 1 stk 649,00 kr.
5 stk Spar 50,00 kr./stk 599,00 kr.
25 stk Spar 174,00 kr./stk 475,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

649,00 kr.

Ligustrum Ovalifolium 'Aurium', Gul bredbladet liguster er en opret og tæt busk, der bliver ca. 2-4 meter høj og 1,2-1,5 meter bred. 

Løvet er langt, blankt gulbroget og stedsegrønt. Den bærer sorte bær i oktober måned. Placering i sol/skygge. En nøjsom og fuldt hårfør plante. Tåler salt-og byluft. Velegnet som klippet hæk, med 3-7 stk. pr. meter. Plantes solitært eller i grupper. Anvendes i haver og parker.

 Bladene er ovale og gulbrogede, farven kan variere hen over sæsonen. Blomsterne er 4-7 cm store og cremegule i juni måned. Frugterne er små og sorte, de er modne i oktober-november måned.

Trives bedst i sol / halvskygge. Det er en fuldt ud hårdfør plante til det danske klima. Gødes let i marts/april, juli og september.

Bladfarve Gul
Blomsterfarve Creme
Blomstring Jun
Lysforhold Fuld sol, Halvskygge
Vækst Normal
Højde 2-4 m.
Bredde 1.2-1.5 m.
Duft Nej
Anvendelse Haver

Liguster ”Ligustrum” Prydbuske

Ligusterbusken er en farverig plante, som kan pryde enhver have. Det latinske ord ”Ligustrum” dækker over ligusterfamilien, som består af både stedsegrønne og løvfældende planter. Der foretrækkes typisk de stedsegrønne planter, som er flotte at se på hele året rundt.

Denne plante er en pæn busk, som samtidig er hårdfør, hvilket betyder det er en populær plante i Danmark.

Ligusterbusken er som sagt en hårdfør plante der kan klare sig i almindelig havejord. Når det så er sagt foretrækker arten generelt en næringsrig muldjord.

En ligusterbusk har et rigtig fint rodnetværk, der under normale omstændigheder giver fin plads til andre planter. Her skal der dog overvejes, hvilke planter der ønskes plantet sammen. Denne busk vokser tæt, med flotte grønne blade.

Fælles for ligusterfamilien er at de er meget robuste planter. Dette betyder at de kan holde til at blive beskåret i så høj en grad som ønskes. Som tommelfingerregel vokser der mørke/sorte bær på ligusterbuske, disse er dog giftige for mennesker.

Her hos plantetorvet, ønsker vi at yde vores kunder den bedste mulige service. Vi sælger ligusterbuske af den bedste kvalitet og tilbyder hurtig levering.

Vi anbefaler også

Plantemåtte
Bestseller

Plantemåtte

Plantemåtte 60 cm.

Fra

29,95 kr.
Havens All-Round Gødning 12-2-10
Bestseller

Havens All-Round Gødning 12-2-10

Havens all-round gødning 12-2-10 15 kg. pose

Fra

124,95 kr.
Plantemuld m. kompost  fra Champost
Fragtfri

Plantemuld m. kompost fra Champost

Plantemuld m. kompost fra champost 900 liter

Fra

1.199,00 kr.
MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

MaxiFlex - Ultimate

MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

34,95 kr.
MaxiDry

MaxiDry

MaxiDry - ¾ belagt strikhandske Str 6

Fra

39,95 kr.