Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Krydderurtemuld

Krydderurtejord

GreenBio Havemuld til økologisk dyrkning

Gødningen der er brugt i denne bigbag er økologisk og jorden er godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø- og Fødevareministeriet.

Levering med kran kan aftales ved bestilling. Kr. 650 kr.

Angiv antal

Samlet pris

1.499,00 kr.

Krydderurtemuld fra Greenbio

Krydderurtemuld fra Greenbio er pakket i praktisk bigbag er en specialblanding af danske råvarer, som gør den særlig velegnet til dyrkning af krydderurter.

Krydderurtemulden giver en god vækst til alle typer krydderurter.

GreenBio krydderurtemuld indeholder nærig nok til krydderurterne i hele sæsonen.

GreenBio krydderurtemuld er nem at have med at gøre. Man planter ganske simpelt sine krydderurter direkte i mulden. Kan bruges i alle former for krukker, større kummer, kar, højbede, m.m.

GreenBio krydderurtemuld indeholder ren muldjord og vi kan derfor ikke garantere 100% ukrudtsfri drivhusmuld.

GreenBio krydderurte muld leveres i pratisk bibag med 1000 liter.


Prisen er inklusiv alt - også levering. OBS - levering af Bigbags kræver kørerfast underlag, og god plads til lastbilen.
Ønskes levering med kran - skal dette aftales ved personlig henvendelse til plantetorvet. 

OBS - Kan desværre ikke leveres til ikke-brofaste dele af Danmark.

Alt til køkkenhaven

Findes der noget bedre end en god køkkenhave, en lækker have med en masse spiselige grøntsager og frugt du selv har dyrket. Desværre er det ikke alle der har lige stor succes med det og oftest skyldes det at man ikke forbedre den jord man ønsker at plante i.

Den rigtige jord eller muld er alt afgørende for at du får succes med din køkkenhave. Køkkenhavemuld indeholder typisk en god fed jord og gødning der gør at dine planter vokser op og danner et kraftig rodnet. Krydderurtemulden og køkkenhavemulden leveres i bigbag på 1000 liter, lige til kantstenen. Mulden fra Greenbio er en special blanding af danske råvarer, som er særdeles velegnet til køkkenhaver og krydderurter. Jorden består af ren muldjord og derfor kan man ikke garantere at der ikke er ukrudt i jorden. Køkkenhavemuld er en blanding af kompost, gødning, sand, muld og kalk. Udbyttet ved at bruge denne type køkkenhavemuld er, at din jord forbedres med den rette type muld. 

Jorden kan både bruges i krukker og potter, og som jord til køkkenhaven. Et godt tip er, hvis man bruger det i køkkenhaven at kultivere det med noget af den jord der er i forvejen. Den økologiske muld er godkendt til at blive brugt til økologisk dyrkning.

Gode råd til en succesfuld køkkenhave

Din jord må ikke være for sandholdig, ej heller for lerholdig - det skal være en god fed muldjord. Du kan bruge kompost hvis jorden er for tør og muld hvis jorden er for lerholdig. Jorden skal plejes og holdes luftig, den må ikke blive for kompakt. Derudover skal du sørge for at haven får masser af sol, hellere for meget end for lidt. Overvej derudover hvad du gerne vil have i din køkkenhave. Vær realistisk og lad være med at sætte for mange grøntsager, sæt hellere lidt mindre, så du kan overskue det og vær ekstra opmærksom på dem, så du får flotte resultater med dem. Sørg for at gøde og give masser af vand i løbet af sommeren.