Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Køkkenhavemuld

Angiv antal

Samlet pris

1.295,00 kr.

Køkkenhavemuld fra GreenBio

Giv planterne i din køkkenhave de optimale forhold for vækst med GreenBio Køkkenhavemuld. Køkkenhavemuld er et blandingsprodukt, som består af kompost, naturgødning, bakkesand, markmuld og kalk.

Udbyttet i din køkkenhave forbedres med den rette type muld, og produktet her er en allround muldblanding, som er sammensat specielt med henblik på brug i danske køkkenhaver.

GreenBio Køkkenhavemuld leveres i en praktisk Bigbag så du undgår spild og unødigt svineri i indkørsel, på fortov og gangarealer.

Mængde - 1000 liter - 1 kubikmeter - ca. 850 kg.

Vi sørger for alt det tunge besvær og sørger for levering lige til haven.


Prisen er inklusive alt - også leveringen. OBS - levering af Bigbags kræver kørerfast underlag, og god plads til lastbilen.
Ønskes levering med kran - skal dette aftales ved personlig henvendelse til plantetorvet. 

OBS - Kan desværre ikke leveres til ikke-brofaste dele af Danmark.

Alt til køkkenhaven

Findes der noget bedre end en god køkkenhave, en lækker have med en masse spiselige grøntsager og frugt du selv har dyrket. Desværre er det ikke alle der har lige stor succes med det og oftest skyldes det at man ikke forbedre den jord man ønsker at plante i.

Den rigtige jord eller muld er alt afgørende for at du får succes med din køkkenhave. Køkkenhavemuld indeholder typisk en god fed jord og gødning der gør at dine planter vokser op og danner et kraftig rodnet. Krydderurtemulden og køkkenhavemulden leveres i bigbag på 1000 liter, lige til kantstenen. Mulden fra Greenbio er en special blanding af danske råvarer, som er særdeles velegnet til køkkenhaver og krydderurter. Jorden består af ren muldjord og derfor kan man ikke garantere at der ikke er ukrudt i jorden. Køkkenhavemuld er en blanding af kompost, gødning, sand, muld og kalk. Udbyttet ved at bruge denne type køkkenhavemuld er, at din jord forbedres med den rette type muld. 

Jorden kan både bruges i krukker og potter, og som jord til køkkenhaven. Et godt tip er, hvis man bruger det i køkkenhaven at kultivere det med noget af den jord der er i forvejen. Den økologiske muld er godkendt til at blive brugt til økologisk dyrkning.

Gode råd til en succesfuld køkkenhave

Din jord må ikke være for sandholdig, ej heller for lerholdig - det skal være en god fed muldjord. Du kan bruge kompost hvis jorden er for tør og muld hvis jorden er for lerholdig. Jorden skal plejes og holdes luftig, den må ikke blive for kompakt. Derudover skal du sørge for at haven får masser af sol, hellere for meget end for lidt. Overvej derudover hvad du gerne vil have i din køkkenhave. Vær realistisk og lad være med at sætte for mange grøntsager, sæt hellere lidt mindre, så du kan overskue det og vær ekstra opmærksom på dem, så du får flotte resultater med dem. Sørg for at gøde og give masser af vand i løbet af sommeren.