Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

GARDENA Spiral-slangesæt 10 m.

Angiv antal

Samlet pris

293,95 kr.

GARDENA Spiral-slangesæt 10 m.

Spiralslangesættet et en glimrende løsning til vanding af planter på balkon, terrasse eller i mindre haver. Slangen monteres på væggen. Efter brug trækker slangen sig automatisk sammen som en fjeder. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at rulle slangen ud eller rulle den sammen igen. Slangen er 10 meter lang og perfekt til vanding af planter i mindre områder. 

Den medfølgende sprøjtepistol ligger godt i hånden, vandgennemstrømningen kan justeres trinløst, og aftrækkeren kan fastlåses. 

Vores GARDENA Spiralslangesæt er et praktisk og komplet system til vanding af det lille haveparadis. 

  • Med Sprøjtepistol 
  • Hanekoblinger med gevind  
  • vægbeslag. 
  • Slangen tåler max 40 grader varmt vand.

Spiralslange i stof og plastic

Spiralslanger og stofslanger fra Gardena har den store fordel at det giver en god fleksibilitet og så fylder det ikke ret meget. Spiralslangen kan monteres på væggen og nemt hives frem når den skal bruges. Den er oplagt til små haver eller altaner, hvor der ikke er behov for store slanger og vogne. Spiralslangen folder sig automatisk ud når du tænder for vandet, og ruller sig sammen når du slukker igen. Det er super effektivt.

Stofslanger fra Gardena er fremstillet i et meget slidstærkt materiale, men et meget let materiale. Det gør at den er meget let at bruge, men samtidig meget kraftig. De fleste kan holde til 35 bars tryk og er derfor en god konkurrent til den klassiske plasticslange. Stofslangen kan også sagtens bruges på slangevogne.