Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Accu Busktrimmer ComfortCut 30

Tilbehør
  • 34,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

820,88 kr.

Accu Busktrimmer ComfortCut 30

GARDENA Accu-busksaks ComfortCut 30 er ideel til kabelfri og komfortabel klipning af unge hække og buske.

Accu-busksaksen vejer meget lidt og er let at bruge, og skærelængden på 30 cm gør arbejdet med saksen komfortabelt. Grene med en diameter på op til 8 mm kan overklippes.

Busksaksen, der er ideel til effektiv og let klipning, er udstyret med kraftige, genopladelige litium-ion-batterier med nem vedligeholdelse.

Accu-busksaksen ligger godt i hånden takket være det ergonomiske håndtag, og et ekstra ergonomisk håndtag letter håndteringen.

Den høje ydelse giver virkeligt gode klipperesultater. Sikkerhed ved klipning tæt på jorden opnås ved hjælp af en stødbeskyttelse i enden af kniven, der beskytter mod kast.

Accu-busksaksen omfatter en batterioplader og en knivbeskyttelse til sikker opbevaring. Der kan føjes et teleskophåndtag til saksene for at gøre arbejdet med højere hække eller beskæring af bunddækkende beplantning mere komfortabelt.

Batterispecifikationer

  • Batteri 10,8 V
  • Batterikapacitet 1,45 Ah
  • Ladetid Ca. 8 timer
  • Batteri type Li-on
  • Arbejdstid 50 min

Skæreudstyr

  • Skæredybde 300 mm
  • Maksimal skærediameter 8 mm

Produktmål

  • Vægt 1,6 kg

Elektriske havemaskiner

Elektriske havemaskiner gør arbejdet i haven meget nemmere og knap så hård. Hos Plantetorvet fører vi flere af de kendte mærker, der laver kvalitets havemaskiner til privat brug. Vi har bl.a. elektrisk plænerive, løvsuger, elektrisk plæneklipper, hækkeklipper på batteri, elektrisk vertikalskære, elektrisk hækkeklipper, robot plæneklippere og meget mere. 

Idag er de elektriske havemaskiner så gode og så kraftige at mange af dem sagtens kan hamle op med de gamle benzinmaskiner. Med en elektrisk maskine, får du også en havemaskine som ikke er ligeså tung, som en med en tung benzinmotor. Det er derfor nemmere at håndtere dem og så slipper du også for at gå i benzin dampe når du arbejder i haven.

Robotplæneklippere

Elektriske robotplæneklippere bliver mere populære og findes efterhånden i rigtig mange haver og med god grund. En robotplæneklipper kører oftest selv ud fra et startsted, typisk fra opladeren, og så kører den rundt på din græsplæne og slår den. Nogle robot plæneklippere kører efter en logisk tankegang, f.eks. fra højre mod venstre, hvor andre kører lidt tilfældigt på græsplænen, men fælles for dem begge er, at græsplænen bliver slået, uden du skal gøre noget. Robotplæneklipperen finder vej på plænen, ved at du ligger et afgrænsningskabel få centimeter ned i jorden, dertil hvor du vil have robotten skal køre. Robotplæneklippere er gode for din græsplæne fordi de klipper med bioklip teknologien, hvor græsset bliver slået i mindre stykker end normalt og bliver liggende på plænen og fungerer som gødning på plænen.

Havemaskiner på batteri

Hvis du stadig klipper hæk med en hækkeklipper på ledning, så har du måske oplevet en gang eller to, at klippe ledningen over. Idag fås rigtig mange havemaskiner med batteri på, så du slipper for at have en ledning hængende efter din maskine. Batterierne er typisk så kraftige at de sagtens kan følge med de elektriske maskiner på ledning. Selv græstrimmere, hækkeklippere og plæneklippere på batteri.Vi anbefaler også

Comfort, grøn/sort - Tynd og smidig nylonhandske

Comfort, grøn/sort - Tynd og smidig nylonhandske

Comfort, grøn/sort Str. 6

34,95 kr.