Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

EcoStyle MyreFri kvik pulver - udstrøning klar-til-brug

  • Rækkeevne 500g = ca 13 myrebo
  • Bekæmper hurtigt og effektivt hele myreboet.
  • Anvend direkte mod myreboet og myrestier i og omkring huset, fx langs paneler, husmuren udenfor, havegange, terrasser m.m.
  • Baseret på de naturlige aktivstoffer pyrethrin I+II, som er et udtræk fra krysantemumblomsten. 
  • Klar til brug.

Tilbehør
  • 54,95 kr.
  • 79,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

249,00 kr.

Anvendelse: 
Strø MyreFri Kvik pulver direkte ned i myreboet og på myrernes gangarealer. Bedst effekt opnås ved anvendelse, når myrerne er mest aktive.


Hjælp! Der er jo myrer overalt...

De fleste har prøvet at have myrer på besøg. De er ikke farlige, men de irriterer og ødelægger terrasser, indkørsler og huse. Hvis du først har set, at du har fået myrer, så er et middel mod myrer svært at undvære for at komme myrerne til livs. Start så tidligt som muligt: allerede når du ser de første myrer og deres små "grus-grave", skal du bekæmpe dem. Det er meget nemmere at bekæmpe myreboet med et middel mod myrer, sålænge myreboet ikke har vokset sig stort. 

MyreFri Kvik pulver til udstrøning er myrepulver, som er gift mod myrer. Det er små granulater på størrelse med almindelig sukker. Strø pulveret ned i myreboet og på myrernes gange. Er du ikke helt sikker på, hvor myreboet er, så følg en myre så langt som muligt og se hvor den går hen.


Sådan bliver du fri for myrer med myrepulver

Myrer kan lede efter mad langt fra myreboet. Når de finder MyreFri Kvik pulveret, vil de synes, at det er godt, og de lægger et duftspor. De kan også føle hinanden ved hjælp af deres antenner og giver hinanden signal om hvor der er noget godt. Det er vigtigt, at du fjerner andet godt myre-mad, så myrerne ikke bliver fristet til at spise andet mad.

MyreFri Kvik pulver til udstrøning er et hurtigtvirkende middel mod myrer og myrerne dør i løbet af få timer efter at have været i kontakt med pulveret.

 

Vi anbefaler også

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry - ¾ belagt strikhandske Str 6

Fra

44,95 kr.
InsektFri Fangstplader
Bestseller

InsektFri Fangstplader

InsektFri Fangstplader Pakke med 7 stk.

79,95 kr.