Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Sirius Knirke Drop Down lyskæde

  • Smart drop-down lyskæde som passer perfekt til et juletræ
  • 13 kobberwirer på 1,5 m, der er samlet med en ring i toppen
  • 15 LED-pærer på hver wire
  • Transformeren kører på 2,4W/6V
Tilbehør
  • 99,95 kr.
  • 129,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

249,95 kr.

Sirius Knirke Drop Down lyskæde

Knirke Drop Down lyskæden er den perfekte lyskilde til jeres juletræ. Lyskæden kan nemt og hurtigt monteres på juletræet, da den har en ring, hvor lyskæderne er fastgjort på, som kan åbnes og sættes på toppen af juletræet. Knirke Drop Down lyskæden er perfekt til dem, som gerne vil have et smukt juletræ med en dejlig varm lyskilde til jul.

Lyskæden består af en topring og 13 løse kobberwirer, som er naturtro grønne, for at skjule sig bedst på træet. De 13 lyskæder kan fordeles ned over træet.
De små fine LED-lys har en varm hvid farve, og giver et ensartet lys til juletræet.
Knirke juletræstop har en 5 meter ledning fra transformeren og hen til top-ringen, ønskes en længere ledning, kan en Sirius forlængerledning tilkøbes.

Knirke Drop Down lyskæden kan ikke sammensættes med andre lyskæder, og er godkendt til indendørs brug. Knirke er IP44 godkendt.

Magen til de fleste Sirius produkter, kan Knirke Drop Down betjenes med Sirius fjernbetjeningen, hvor du kan tænde og slukke samt sætte en timer på lyset efter behov og brug. Fjernbetjeningen er ikke inkluderet i produktet, men kan tilkøbes.

Sirius Knirke juletræstop har i alt 13 lyskæder med 312 LED-lys på sig. For enden af Sirius Knirke juletræstop er der en lille ring, som kan åbnes og sættes på toppen af juletræet. Sirius Knirke juletræstop er til indendørs brug.

Farve Grøn
Forsyning LED/Batteri

Vi anbefaler også

Sirius Remote control

Sirius Remote control

Sirius Remote control Sølvgrå

99,95 kr.
Sirius Tech-Line forlængerledning

Sirius Tech-Line forlængerledning

Sirius Tech-Line forlængerledning 5m ledning

129,95 kr.