Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Water Control Flex fra Gardena

Tilbehør
  • 1.099,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

419,95 kr.

Egenskaber

Automatisk og tidsbesparende vanding

Med et GARDENA vandingsur vandes din have effektivt og pålideligt – selv når du ikke er hjemme. Du får mere fritid, får en frodig grøn plæne samt flotte og sunde planter. Hvis det automatiske vandingssystem startes tidligt om morgen eller om aftenen, fordamper der ikke så meget vand. På den måde sparer du penge og sikres optimal vanding.


Let betjening

Indstillingerne på vandingsuret er nemme at betjene ved hjælp af et innovativt, eksternt drejeelement, der kan bruges til at vælge data, samt en bekræftelsesknap, der blot skal trykkes på og drejes. Et letlæseligt LCD-display viser hurtigt og nemt alle indstillinger. Den vejrbestandige betjeningsenhed kan tages af for at foretage indstillingerne. Takket være en nøglelås, der kan fås som ekstraudstyr, kan utilsigtet justering af indstillingerne forhindres.


Automatisk vanding på din altan og terrasse

Takket være den ekstra korte vandingsvarighed på sekunder og muligheden for aktivering op til 6 gange om dagen er vandingsuret ideelt til brug med drypvandingssystemer til planter i potter og til kummer på altanen eller terrassen. På grund af deres begrænsede jordmængde kan planteholdere kun rumme en begrænset mængde vand og kræver derfor hyppige og små mængder.


"Vand nu"-funktion

Hvis vandingen skal startes med det samme, kan dette aktiveres manuelt uden at fjerne enheden fra vandhanen eller ændre indstillingerne.


"Sikker standsning"-teknologi

Vandingsuret fungerer altid pålideligt takket være "Sikker standsning"-teknologien. Hvis batteriets energiniveau er for lavt til at regulere vandingsprocessen, påbegyndes processen ikke. Angivelse af batteriniveau i displayet fortæller dig også, hvornår batteriet skal udskiftes.


Vandbesparende drift

Ved tilslutning af GARDENA fugtighedssensoren aktiveres automatisk vanding ikke, hvis jordfugtigheden er tilstrækkelig. Det sikrer en forbedret vandforsyning til planter og er samtidig en vandbesparende løsning.

Vi anbefaler også

Aquapro - Vandingscomputer
Aquapro - Vandingscomputer

Aquapro - vandingscomputer

1.099,00 kr.