Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Water Control Flex fra Gardena

Angiv antal

Samlet pris

425,00 kr.

Egenskaber

Automatisk og tidsbesparende vanding

Med et GARDENA vandingsur vandes din have effektivt og pålideligt – selv når du ikke er hjemme. Du får mere fritid, får en frodig grøn plæne samt flotte og sunde planter. Hvis det automatiske vandingssystem startes tidligt om morgen eller om aftenen, fordamper der ikke så meget vand. På den måde sparer du penge og sikres optimal vanding.


Let betjening

Indstillingerne på vandingsuret er nemme at betjene ved hjælp af et innovativt, eksternt drejeelement, der kan bruges til at vælge data, samt en bekræftelsesknap, der blot skal trykkes på og drejes. Et letlæseligt LCD-display viser hurtigt og nemt alle indstillinger. Den vejrbestandige betjeningsenhed kan tages af for at foretage indstillingerne. Takket være en nøglelås, der kan fås som ekstraudstyr, kan utilsigtet justering af indstillingerne forhindres.


Automatisk vanding på din altan og terrasse

Takket være den ekstra korte vandingsvarighed på sekunder og muligheden for aktivering op til 6 gange om dagen er vandingsuret ideelt til brug med drypvandingssystemer til planter i potter og til kummer på altanen eller terrassen. På grund af deres begrænsede jordmængde kan planteholdere kun rumme en begrænset mængde vand og kræver derfor hyppige og små mængder.


"Vand nu"-funktion

Hvis vandingen skal startes med det samme, kan dette aktiveres manuelt uden at fjerne enheden fra vandhanen eller ændre indstillingerne.


"Sikker standsning"-teknologi

Vandingsuret fungerer altid pålideligt takket være "Sikker standsning"-teknologien. Hvis batteriets energiniveau er for lavt til at regulere vandingsprocessen, påbegyndes processen ikke. Angivelse af batteriniveau i displayet fortæller dig også, hvornår batteriet skal udskiftes.


Vandbesparende drift

Ved tilslutning af GARDENA fugtighedssensoren aktiveres automatisk vanding ikke, hvis jordfugtigheden er tilstrækkelig. Det sikrer en forbedret vandforsyning til planter og er samtidig en vandbesparende løsning.

Automatiseret vanding i haven

Bruger du stadigvæk tid på at gå hele haven rundt for at vande hver enkelt plante. Så giver du måske ikke dine planter vand nok og du bruger formentlig meget tid på det. Med et vandingsur eller en vandingscomputer, kan du automatisere hele vandingsprocessen i din have eller du kan nøjes med at bruge det når du ikke er hjemme. 

En vandingscomputer tilsluttes direkte på vandhanen og herfra er der frit valg for hvordan din vanding skal foregå. Nogle foretrækker en siveslange, andre en drypslange og nogle PE-rør med tilslutninger. 

Vandingscomputeren er en lille computer, der kan programmeres til at vande efter dine ønsker. Nogle bruger den som fuldautomatisk vanding af haven, mens andre køber en mindre advanceret en og bruger den på ferier eller i særligt varme perioder, hvor der er langt imellem regnbyerne.

Vandingscomputer fra Gardena

Med en vandingscomputer fra Gardena er du sikret en pålidelig computer i høj kvalitet, der sikrer god ensartet vanding af din have. Alle deres computere er intuitivt designet og nemme at betjene. Der er åben for vandet konstant og du bestemmer blot hvornår computeren skal lede vand ud i slangerne. Vandingscomputeren kan tilsluttes alle vandhaner og tilkobles alle typer vandingssystemer.

Du bestemmer selv hvor lang tid vandingscomputeren skal være tændt af gangen, så du bestemmer selv hvor meget vand der skal vandes med af gangen. Desuden bestemmer du selv tidspunktet for hvornår vandingen skal foregå. Om sommeren er det en god ide at vande meget tidligt og sent aften, her kan computeren være en stor hjælp så du ikke selv skal ud og vande om morgenen.

Muligheder for inddeling af haven i områder på din vandingscomputer, giver mulighed for at lave en nuanceret vanding, så nogle områder får mere vand end andre. En vandingscomputer fra Gardena vil ikke skuffe dig - tværtimod.