Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Water Control Master

  • Med et GARDENA vandingsur vandes din have effektivt og pålideligt.
  • Du får mere fritid, får en frodig grøn plæne samt flotte og sunde planter.
  • Hvis det automatiske vandingssystem startes tidligt om morgen eller om aftenen, fordamper der ikke så meget vand. På den måde sparer du penge og sikres optimal vanding.
Tilbehør
  • 1.099,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

899,95 kr.

Egenskaber

Automatisk og tidsbesparende vanding

Med et GARDENA vandingsur vandes din have effektivt og pålideligt – selv når du ikke er hjemme. Du får mere fritid, får en frodig grøn plæne samt flotte og sunde planter. Hvis det automatiske vandingssystem startes tidligt om morgen eller om aftenen, fordamper der ikke så meget vand. På den måde sparer du penge og sikres optimal vanding.


Let betjening

Indstillingerne på vandingsuret er nemme at betjene ved hjælp af et innovativt, eksternt drejeelement, der kan bruges til at vælge data, samt en bekræftelsesknap, der blot skal trykkes på og drejes. Et letlæseligt LCD-display viser hurtigt og nemt alle indstillinger. Den vejrbestandige betjeningsenhed kan tages af for at foretage indstillingerne. Takket være en nøglelås, der kan fås som ekstraudstyr, kan utilsigtet justering af indstillingerne forhindres.


Fleksibel vanding med seks skemaer

Der kan laves seks forskellige vandingsskemaer. Vandingens start, varighed og ugedage kan justeres. Du kan lave meget fleksible skemaer alt efter dine behov. Plantekendere bruger f.eks. dette til ekstra forvanding, der forbereder jorden og rødderne til den senere, primære vanding. Det styrker vandabsorberingen og plantevæksten.


"Vand nu"-funktion

Hvis vandingen skal startes med det samme, kan dette aktiveres manuelt uden at fjerne enheden fra vandhanen eller ændre indstillingerne.


"Sikker standsning"-teknologi

Vandingsuret fungerer altid pålideligt takket være "Sikker standsning"-teknologien. Hvis batteriets energiniveau er for lavt til at regulere vandingsprocessen, påbegyndes processen ikke. Angivelse af batteriniveau i displayet fortæller dig også, hvornår batteriet skal udskiftes.


Vandbesparende drift

Ved tilslutning af GARDENA fugtighedssensoren aktiveres automatisk vanding ikke, hvis jordfugtigheden er tilstrækkelig. Det sikrer en forbedret vandforsyning til planter og er samtidig en vandbesparende løsning.


Tilpasning til vejrforholdene

Hvis vejret ændrer sig, kan varigheden reduceres centralt i 10 % trin, eller vandingen kan stoppes i en periode med dårligt vejr i 1-7 dage.Vi anbefaler også

Aquapro - Vandingscomputer
Aquapro - Vandingscomputer

Aquapro - vandingscomputer

1.099,00 kr.