Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Gardena Liano, stofslange 20 m

  • Slangelængde 20 m
  • Slangediameter enkelt 13 mm
  • 30 års garanti
  • Øvre trykgrænse 35 bar

Angiv antal

Samlet pris

320,62 kr.

Fleksibel og robust slange af tekstilstof i høj kvalitet

GARDENA Liano™-stofslangen, der er fremstillet i et meget slidstærkt materiale, er meget praktisk at håndtere og ekstremt fleksibel. Slangen kan håndtere maksimal belastning i haven og er trykfast op til 35 bar. Den lave vægt gør den ekstra nem at bruge. Også velegnet til slangevogne og -tromler. Sættet med Liano-stofslange på 20 m leveres komplet med en hanekobling med gevind, der er velegnet til tre forskellige gevindstørrelser, slangekobling, vandstop og vandingssprøjte.

Egenskaber

Høj kvalitet - 30 års garanti

* Se detaljerede garantibetingelser i den medfølgende brugsanvisning eller online på www.gardena.com/warranty. Denne garanti påvirker ikke dine retlige garantirettigheder.

Utrolig fleksibel

Slangen består af en indvendig slange beklædt med et solidt tekstilmateriale. Den kan manøvreres let rundt i haven eller rundt om hjørner uden at knække eller sno sig.
Nem opbevaring

Den lette tekstilslange er særlig nem at opbevare takket være dens lave vægt og dens fleksibilitet – selv på slangevogne eller tromler.

Garanteret holdbarhed

Selv hvis slangen trækkes over terrassen eller kommer i kontakt med tornede rosenbuske, beskadiges den ikke. Derudover sikrer dens max tryk på 35 bar, at den kan klare alle vandtryk.

En sikker tilslutning til Original GARDENA System.

Spændemøtrikkens særlige udformning sikrer en solid tilslutning mellem den originale GARDENA kobling og slangen.

UV- og frostsikker

Innovativ UV-og frostresistens sikrer lang levetid.

Spiralslange i stof og plastic

Spiralslanger og stofslanger fra Gardena har den store fordel at det giver en god fleksibilitet og så fylder det ikke ret meget. Spiralslangen kan monteres på væggen og nemt hives frem når den skal bruges. Den er oplagt til små haver eller altaner, hvor der ikke er behov for store slanger og vogne. Spiralslangen folder sig automatisk ud når du tænder for vandet, og ruller sig sammen når du slukker igen. Det er super effektivt.

Stofslanger fra Gardena er fremstillet i et meget slidstærkt materiale, men et meget let materiale. Det gør at den er meget let at bruge, men samtidig meget kraftig. De fleste kan holde til 35 bars tryk og er derfor en god konkurrent til den klassiske plasticslange. Stofslangen kan også sagtens bruges på slangevogne.