Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Gardena Vippevander Aqua S

  • Præcis vanding
  • Jævn vanding
  • Passer til mindre områder

Angiv antal

Samlet pris

159,00 kr.

Præcis, jævn vanding af mindre områder

Nyd hver lille del af sommeren - med Aqua s vippevanderen fra GARDENA. Vippevanderen sikrer at din plæne og dine planter er jævnt og præcist vandet uden at lave små søer mens der vandes. Aqua S er designet til områder fra 90 til 220 m² og kan sættes op på et øjeblik. Bare stil den på plænen og rækkevidden imellem 7 og 17 meter indstilles ved hjælp af den trinløse jurstering. Bredden på Aqua S er max 13 meter. Når slangen er tilkoblet, kan du tænde for vandet og dine planter vil blive pålideligt vandet. Det er ikke kun godt for dine planter. Det er også godt for dig så du kan bruge din tid på andre ting. De holdbare materialer med metaldele sikrer at vanderen forbliver sikkert på jorden. Det er også værd at bemærke at Aqua S er frostsikker og UV bestandig, som gør at du ikke behøver at fjerne den når du er færdig. De 5 års garanti viser kvaliteten sammen med kvalitetsstemplet Made in Germany. At rengøre Aqua S er lige så let som at stille den op. Vandtilslutningen har et indbygget metalfilter som nemt kan tages ud ved at skrue vandtilslutningen af. Skyl det under rindende vand for at rense det. Hvis kalk sætter sig i dyserne, skal du bruge den medfølgende nål: Nålen er placeret i den anden ende af vanderen i et skruelåg. Brug den til at rense dyserne med et hurtigt prik.


Altid pænt og jævnt

Dyserne i Aqua S oscillerende sprinkler sikrer kontinuerligt en jævn og meget præcis vanding af plænen, på områder fra 90 til 220m^2. Den ensartede vanding forhindrer også, at vandpytter dannes.

Så let som ingenting

Montering af den svingende sprinkler og tilslutning af slangen kræver kun et par enkelte trin. Brug skyderen til at indstille rækkeviden (7-17 meter) såvel som vandingstypen. Det giver dig mulighed for at kun vande den ene side (venstre eller højre) i stedet for at vande begge sider på samme tid. Sprøjtens bredde forbiler altid maks. 13 meter.

I regn eller slud

Uanset om det sner, eller solen skinner, beskytter Aqua S's holdbare materiale de svingende sprinkler mod frost og UV-stråling.

Altid ren, altid klar

Vandtilslutningen til Aqua S har et rustfrit metalfilter, der forhindrer, at snavspartikler trænger ind i den svingende sprinkler. Det kan fjernes, så du nemt kan rense det under et tryk. Brug nålen placeret i sprinklerens skruelåg til at fjerne eventuelle kalkaflejringer fra dyserne.Høj kvalitet - 5 års garanti

* Se detaljerede garantibetingelser i den medfølgende brugsanvisning eller online på www.gardena.com/warranty. Denne garanti påvirker ikke dine retlige garantirettigheder.