Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Gardena AquaBloom solcelledrevet vandingssæt

  • Solenergi (ingen strøm)
  • Kræver ikke vandhane
  • Smart ferievanding
  • Vand op til 20 planter

Angiv antal

Samlet pris

999,00 kr.

Solcelledrevet vandingssæt til altan og terrasse

Plantepleje når du ikke er der. Med GARDENA´s AquaBloom er dine blomster på altanen og i dine krukker i gode hænder - hele sæsonen. AquaBloom vander og plejer dine planter på de tidspunkter du ikke er i nærheden. Det hjælpsomme system kræver hverken vandhane eller strøm i din have eller på din terasse. Med en spand med vand er klar til at gå i gang. AquaBloom sættet er et komplet vandingssystem indeholdende en 3 i 1 hovedenhed. Den er en pumpe til sugning af vand, et ur der bestemmer vandingsskemaerne og en solcelle der lader de medfølgende genopladelige batterier. De 14 forudindstillede vandingsprogrmmer tillader at styre vanding af op til 20 planter ved hjælp af trykkompenserende dryphoveder. Hvert dryphoved kan levere op til 300 ml. Husk at udnytte hvor praktisk og fleksibelt AquaBloom´en kan placeres. Vælg et solrigt sted til hovedenheden: hæng den på en krukke, stil den på et bord eller hæng den på en væg. Installationen af AquaBloom er simpel og værktøjsfri. Slip fri for tidskrævende vandingsopgaver og nyd din altan og terrasse med velplejede planter og blomster hele sæsonen - lige meget hvor lang tid du er på ferie eller forretningsrejse.


Solenergi - fungerer uden elektricitet og vandhane

Det eneste du har brug for til at bruge AquaBloom er solskin. Så snart solen skinner, oplades solcellepanelet.

Der kræves ikke vandhane eller strøm

3 i 1 hovedenheden kombinerer en pumpe til at suge vand, en kontrolenhed til at indstille vandingstid og et solpanel der forsyner de medfølgende genopladelige batterier.Klar-til-brug-sæt

Dette sæt indeholder alt hvad du har brug for og kan nemt konfigureres. Selv de genopladelige batterier er inkluderet.

Vand op til 20 planter

AquaBloom kan tage sig af op til 20 planter. Du kan selv indstille frekvensen og mængden af vand, ved at vælge et af de 14 forudinstillede vandingsprogrammer.
Fleksibelt mikro-drip vandingssystem

AquaBloom er meget fleksibel i anvendelse og tilpasses til din altan eller teresse. Du kan placere hovedenheden et hvert solrigt sted udendørs, enten stående på et bord eller monteret på væggen. De høje Micro Drip kvalitetskomponenter garanterer jævn vanding igennem de trykudlignende dryphoveder.

Altid en smart løsning

AquaBloom-modulet kan placeres fleksibelt og omdesignes når som helst.