Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Modul - Hækbøg

Fagus sylvatica

Mængderabat
Antal Pris
Fra 1 stk 139,95 kr.
20 stk Spar 5,00 kr./stk 134,95 kr.
60 stk Spar 5,00 kr./stk 134,95 kr.
120 stk Spar 15,00 kr./stk 124,95 kr.
240 stk Spar 20,00 kr./stk 119,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

139,95 kr.

Hækbøg Modulhæk 90 liter jord 40 x 100 cm. 160-170 cm.

Spring ventetiden over, køb denne smarte modul-hækbøg og få et færdigt resultat med det samme. 

Bøgehækken er den mest brugte løsning når der skal plantes hæk. Bøg giver hækken meget spil i løbet af årets gang, med dens lysegrønne blade i foråret, grønne til mørkegrønne blade over sommeren, og med de gyldenbrune blade der sidder vinteren over. 


Nú kan du få bøg som modulhæk som kan plantes direkte i jorden. eller i kummer eller lign. så den kan flyttes hvor der er brug for den.

Bladfarve Grøn
Jordbund Middel
Lysforhold Fuld sol, Halvskygge

Færdighæk den lette løsning til en hurtig hæk

Vi tilbyder færdighæk som Bøgehæk og Ligusterhæk til gode priser. Færdighæk planterne er specielt udvalgt, så de har en god fylde fra bundt til top, således du hurtigt får et godt resultat.


Færdighæk bøg og liguster kommer i form af enkelt planter med klump. Færdighæk Modul Thuja Brabant kommer i moduler, der måler 100 X 35 X 33 cm. De leveres med 4 bærestropper, så de er lige til at sætte ned i den gravede rende.

Færdig Hæk er billig og lettere at etablere end et træhegn og samtidig den mest naturlige og miljørigtig form for afskærmning. Et levende hegn holder i sagens natur længere end et fast hegn og skal naturligvis ikke påføres sundhedsfarlige kemikalier. Et par årlige trimninger er alt, hvad der kræves for at holde hækken i topform.

Plantevejledning

  1. Planterne skal plantes inden for et døgn efter modtagelsen.
  2. Grav en rende i ca. 30 cm dybde og sørg for at løsne jorden grundigt i bunden af renden for at sikre optimalt dræn og vandoptagelse. Planterne bør plantes således, at rodklumpen er 3-5 cm under jordniveau.
  3. Planterne placeres i renden med den rigtige planteafstand. Nettet skal blive omkring klumpen.
  4. Jord fyldes i renden, så klumpen er dækket halvt.
  5. Renden fyldes op med vand. Når vandet er trukket væk, fyldes renden næsten helt op med jord. Jorden trædes godt til omkring klumperne, samtidig med at det kontrolleres, at planterne står lodret

Pasningsvejledning

På særlige vindomsuste steder, kan det være hensigtsmæssigt at støtte planterne med hegnstråd, med et antal kraftige stolper. En plastbelagt tråd i ca. 1 meters højde vil være passende. 2 meter mellem stolperne.

For at sikre optimal etablering og tilvækst er det nødvendigt at holde Færdig Hæk  omhyggeligt tilvandet minimum det første år, specielt i marts til september. Kommer der i en periode kun lidt eller ingen regn, bør planterne vandes hver 8. dag med ca. 10 l vand pr. plante.

Efter plantning bør hækken rettes til i toppen for at få planterne ens i højde. Det vil ofte være tilstrækkeligt at klippe hækken 3-5 cm. Ligeledes bør hækken rettes til på siderne, så hækken fremtræder toptrimmet. I årene fremover kræver en færdighæk kun normal pasning og gødskning, ganske som en "almindelig" hæk. 

Loading...

Vi anbefaler også

Hækjord til plantning af hæk
Fragtfri

Hækjord til plantning af hæk

Hækmuld til plantning af hæk Bigbag 900 liter

Fra

1.149,00 kr.
Siveslange komplet pakke
-20%
Bestseller

Siveslange komplet pakke

Siveslange komplet pakke 30 meter

399,00 kr. 499,00 kr.
Bio Plante Aktivator / Mycoplant
Bestseller

Bio Plante Aktivator / Mycoplant

Bio plante aktivator / mycoplant 5 kg sække

Fra

249,00 kr.
Jordforbedring fra Champost
Bestseller

Jordforbedring fra Champost

Jordforbedring fra champost 50 Liter sække

Fra

69,95 kr.