Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Hvepsefælde

Hvepsefælde Solar/Led 2 Stk

Hvepsefælde Solar/Led 2 Stk

  • Placer fælden ca. 10 m væk fra de steder hvor man opholder sig.
  • Mål: Ø 9 cm x 12 cm høj


Angiv antal

Samlet pris

119,95 kr.

Væskeblanding til hvepsefælde (ikke inklusiv).
For effektiv fangst, kan flg. opskrift anvendes:
• 4 spsk sukker
• 1 shotsglas eddike
• 1 shotsglas frugtjuice
• 1 shotsglas hvedeøl

Hvepsene tiltrækkes om dagen af væskeblandingen.
Når det bliver mørkt vil LED pæren lyse og tiltrækningen forstærkes.
Når hvepsene er i fælden kan de ikke komme ud.

Placer fælden ca. 10 m væk fra de steder hvor man opholder sig.
Mål: Ø 9 cm x 12 cm høj

Slip af med skadedyr i haven

Skadedyr i haven kan være et stort problem og skabe mange frustrationer. Hvis man har skadedyr i haven, er det ofte forbundet med at man får ødelagt bl.a. sine planter, frugttræer, frugtbuske og sin græsplæne. Med et stort udvalg af forskellige fælder, fugleskræmsler og ultralydsskræmmere, har vi hos Plantetorvet det du skal bruge for at komme skadedyr til livs og få din flotte have tilbage igen.

Skadedyr i haven kan være bl.a. mosegrise, muldvarpe, rotter, rådyr, fugle, ræv osv. Man kan gøre en indsats for at holde alle dyr væk fra haven, men det kræver forskellige redskaber, alt efter hvad det er for et dyr. Så i første omgang handler det om at finde ud hvad man er angrebet af, og derefter finde det rigtige redskab, til at bekæmpe skadedyr i haven. 

Flere af de fælder vi har på Plantetorvet er skånsomme overfor dyrene.

Ultralydsskræmmere

En ultralydsskræmmer er meget skånsom overfor dyrene, idet den blot udsender en lyd ud på en frekvens, vi mennesker og oftest heller ikke vores kæledyr, kan høre. Har man en ultralydsskræmmer mod ræve, vil katte også blive påvirket. På den måde vil dyrene ikke nærme sig i en given radius (Kommer an på hvilket produkt der er tale om), men de tager altså ikke skade af det. Det er altså et meget effektivt redskab og samtidig meget skånsomt overfor dyrene.

Fælder mod rotter og mus

Til rotter og mus findes der mange forskellige fælder, den traditionelle og måske mest kendte fælde er klapfælden, hvor musen eller rotten bliver aflivet på stedet. En anden mulighed er fælder med faldlem, hvor man lokker rotten eller musen ind i fælden og så aktiveres en faldlem, som indespærrer dyret i fælden. Herefter kan man så udsætte den i naturen, eller aflive den.
Til bekæmpelse af rotter af mus, kan ultralydsskræmmere også bruges.