Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Grouw Vandingsur

Grouw Vandtimer

Starttid og vandingsperiode kan indstilles dagligt

  • Til vandhaner med 26,5 mm (3/4)
  • Vandingstid: 1-300 min
  • Vandingscyklus: 6/12 timer/1 dag-7 dage
  • Batteri: AA 2 stk - ikke inkluderet

Str. 10x7x15 cm

Angiv antal

Samlet pris

299,00 kr.

Grouw Vandingsur

Er et uundværligt tilbehør hvis man ønsker at automatisere sin vanding f.eks. i ferien eller til dagligt, hvis man ønsker det.

Uret kan indstilles til et antal ugentlige vandinger på de dage man ønsker. Den enkelte vanding kan times til et bestemt tidspunkt og vandingslængde.

Der medfølger haneforskruning til 1/2 og 3/4 tommes hane.

Automatiseret vanding i haven

Bruger du stadigvæk tid på at gå hele haven rundt for at vande hver enkelt plante. Så giver du måske ikke dine planter vand nok og du bruger formentlig meget tid på det. Med et vandingsur eller en vandingscomputer, kan du automatisere hele vandingsprocessen i din have eller du kan nøjes med at bruge det når du ikke er hjemme. 

En vandingscomputer tilsluttes direkte på vandhanen og herfra er der frit valg for hvordan din vanding skal foregå. Nogle foretrækker en siveslange, andre en drypslange og nogle PE-rør med tilslutninger. 

Vandingscomputeren er en lille computer, der kan programmeres til at vande efter dine ønsker. Nogle bruger den som fuldautomatisk vanding af haven, mens andre køber en mindre advanceret en og bruger den på ferier eller i særligt varme perioder, hvor der er langt imellem regnbyerne.