Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Chiligødning

  • NPK 4-0-4 (100% organisk gødning baseret på planter)
  • Giver op til 50 liter opblandet gødning
  • Til alle sorter af chiliplanter

  • Udvikler rodnettet, som gør planterne sunde og stærke.
  • Hjælper planterne til at udvikle flere, større og flottere chilifrugter med endnu mere smag.
  • Gør planterne mere modstandsdygtige.

Tilbehør
  • 44,95 kr.
  • 249,00 kr.
  • 379,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

64,95 kr.

Anvendelsesområde
Brug organisk chiligødning til chiliplanter og andre grøntsager i krukker, højbede, drivhus m.m.

Brugsanvisning
Chiligødning er et koncentrat og skal blandes op med vand før brug. Brug flaskens låg som målebæger.

Få mere ud af dine chiliplanter: Vand, varme og chiligødning

Chiliplanter er meget taknemmelige planter. De kræver ikke meget af dig, og giver masser af lækre chili, som du kan bruge i din madlavning. Og så er chiliplanter ret flotte at se på. Med deres flotte grønne blade og fantastiske farverige frugter, pryder de i højbedet, krukkerne, altankassen og drivhuset.

Du vil sikkert gøre det godt for dine chiliplanter. Men her skal du passe lidt på, hvordan du passer og plejer dem. For chiliplanter er ikke som de fleste andre planter.

Chiliplanter kan godt lide varme og må aldrig stå et sted, hvor der er mindre end 10 grader. De elsker lys og skal have meget lidt vand. Faktisk, så må de gerne tørre ud mellem vanding. Chiliplanter giver masser af friske chili i sensommeren og efteråret. Og derfor er det om sommeren og efteråret, at du skal give dem mest chiligødning, mens planten vokser og producerer chili.

Chiligødning gør forskellen

Skal dine chiliplanter pryde dit hjem og have? Eller dyrker du dem for at kunne spise masser af smagfulde chili?

Med ECOstyle organiske chiligødning giver du chiliplanterne den gødning, som de har behov for. Gødningen er udviklet med netop de næringsstoffer, som planten har brug for, uanset hvilken sort af chili du dyrker. 

Du får endnu flottere planter, flere chili og endnu mere smagfulde chili. Har planten de rigtige forhold med vand, varme og chiligødning, kan du få den til at give dig chili helt frem til jul.

Hvad skal du bruge chili til?

Chili er en flot plante og kan sættes sammen med andre planter i en krukke, bed eller altankasse. Den kan sågar stå selv i en potte i vindueskarmen indenfor, hvor den giver liv og varme til dit hjem med dens grønne blade og farverige chili.

I mange hjem, er chili også et populært krydderi til madlavningen, fx til chili con carne og chilimayo. Der er mange forskellige sorter og ikke alle chili er stærke. Chili kan både tørres, fryses og syltes. Hvis du vil tørre chili, skal du vælge en chiliplante, som giver chili med tynde "kødvægge". 


Spørgsmål og svar om chiligødning

Hvad er en organisk chiligødning?
En organisk chiligødning er en 100% naturlig gødning, som er velegnet til alle sorter af chiliplanter. En organisk gødning er altid naturlig, modsat en kunstgødning, som er kemisk fremstillet. Læs mere om organisk gødning.

Hvorfor har organisk chiligødning en brunlig farve?
Gødningen er baseret på planter og helt naturlig. Den har derfor en naturlig jordbrun farve.

Hvorfor har gødningen en speciel duft?
En organisk gødning har en kraftigere duft end en kunstgødning. Det er helt normalt og kendetegner organisk gødning generelt.

Kan organisk chiligødning bruges i selvvandingskasser og selvvandingskrukker?
Har du et selvvandingssystem, anbefaler vi, at du ikke bruger en organisk gødning. I et selvvandingssystem henstår vand og hvis du bruger organisk gødning i vandet, kan du risikere, at det lugter.

Jeg oplever, at jorden bliver hvid / muggen, når jeg bruger organisk gødning, hvad skyldes det?
Den hvidlige, muglignende svampebelægning er ganske naturlig. Når man bruger organisk gødning, kan der forekomme svampedannelse. Lidt mug er blot et tegn på, at der er mikroliv i gødningen. Mugpelsen er uskadelig for planterne og kan blot vendes ned i jordoverfladen med fx en gaffel.

Hvad er NPK?
NPK fortæller dig, hvilke næringsstoffer chiligødning indeholder. Planter er forskellige og har brug for forskellige næringsstoffer. Vores organiske chiligødning er en specialgødning og tilpasset chiliplanter. Læs mere om NPK her.

Loading...

Vi anbefaler også

Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

39,95 kr.
Gødningsspreder på hjul 12 liter
Bestseller

Gødningsspreder på hjul 12 liter

Gødningsspreder på hjul 12 liter

249,00 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter
Bestseller

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

379,00 kr.