Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Blomsterskjuler af brugte traller

Kabeltromlen Blomsterskjuler af brugte traller

Dimensioner:

  • Udevendige mål: 45 x 45 cm
  • Indvendige mål: 34 x 34 cm
  • Højde inkl. hjul: 43 cm
  • Planteindsats medfølger og har huller i bunden, så vandet kan løbe fra.

Angiv antal

Samlet pris

1.399,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og Dansk produceret!

Denne tralle blomsterkasse er perfekt som skjuler til et lille træ eller en lidt større blomst. Hjulene på kassen gør det nemt at flytte den rundt.
Kan bruges både inde og ude. Planteindsats medfølger og har huller i bunden, så vandet kan løbe fra.


Materiale - Brugte Traller

Traller laves af fyrtræ og bruges normalt i byggeindustrien til stilladsarbejde når der opføres nye bygninger eller renoveringer. Med tiden skal trallerne dog udskiftes da de skal overholde en række sikkerhedsgodkendelser.
I stedet for at gå til spilde så får de gamle traller nyt liv ved at ombygge dem til bænke, plantekasser og meget andet.

Af disse årsager kan udseendet og patineringen af træet varierer afhængigt af hvor de kommer fra og hvor gamle de er. Derfor må det også forventes at de produkter vi fremstiller, kan variere i deres udseende.


Praktiske informationer

Der kan i nogle tilfælde være forskel i nuancen og udseendet af trallerne alt afhængigt af, hvor gamle de er. Vi forsøger at vise en bred vifte af nuancer på hjemmesiden, men tager forbehold for at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste. 

Møblet leveres samlet og klar til brug. Dog gør vi opmærksom på, at der på brugte traller kan være diverse små flosser og mindre rester af enten maling eller cement imellem trallens lægter. Vi fjerner det meste, men dette er spor efter trallens liv på byggepladsen og er i vores optik en del af charmen. Møblet kan evt. efterslibes med et stykke sandpapir hvis man ønsker en helt glat finish. 


OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.