Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Høj plantekasse af nye traller

Kabeltromlen Høj plantekasse af nye traller

Dimensioner:

  • Højde: 79 cm
  • Bredde: 53 cm
  • Plantedybde: 30 cm
  • Inkl. 1 optagelig balje i genbrugsplast uden huller

Angiv antal

Samlet pris

3.999,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og dansk produceret!

Flot plantekasse af nye traller. Perfekt til forårets og sommerens blomster eller krydderurter.
Plantekassen er på hjul, så den er nem at flytte. Den har en eller to optagelige baljer i genbrugsplast, som gør det nemt at plante.  
Plantekassens dobbelte højde gør, at den kan fungere som afskærmning eller læhegn. Hjulene giver mulighed for at skabe nye miljøer på terrassen/altanen efter behov, således at man kan skabe dynamik i sin udendørsindretning. 

Materiale - nye traller

Nye traller er produceret af fyrretræ, der ikke tidligere har været brugt i byggeindustrien. Disse er ikke genbrug, men er stadig produceret til brug i industrien. Der kan derfor forekomme knaster, hak og splinter selvom alle produkter overfladeslibes.
En ny traller, der står udenfor, vil med tiden patinere og komme til at ligne brugte traller. Allerede efter et halvt år ser man en tydelig forskel. 

*Både brugte og nye traller er ubehandlede og kan derfor efterbehandles med diverse beskyttende midler eller maling efter egen præference. 

Praktiske informationer

Møblet leveres samlet og klar til brug. Det kan evt. efterslibes med et stykke sandpapir, hvis man ønsker en helt glat finish.
Der tages forbehold for, at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste.

Bemærk, at der ikke er boret huller i plantebaljerne. Vælg selv om hullerne skal bores i bunden eller i siderne. Laves hullerne i siderne, er der mulighed for at lave vandreservoir med Lecakugler.

OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.