Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Bænk af brugte traller

Kabeltromlen Bænk af brugte traller

Dimensioner:

  • Højde: 47 cm
  • Dybde: 36 cm
     

Angiv antal

Samlet pris

999,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og Dansk produceret!

Den klassiske trallebænk kan bruges ude som inde til at skabe en indbydende oase på terrassen, altanen, i entréen eller måske endda i din stue. En rustik trallebænk kan tilføje et råt look til dit hjem. Der medfølger skråstivere, hvis du vælger længde 160 cm. eller større.


Materiale - Brugte Traller

Traller laves af fyrtræ og bruges normalt i byggeindustrien til stilladsarbejde når der opføres nye bygninger eller renoveringer. Med tiden skal trallerne dog udskiftes da de skal overholde en række sikkerhedsgodkendelser. I stedet for at gå til spilde så får de gamle traller nyt liv ved at ombygge dem til bænke, plantekasser og meget andet.

Af disse årsager kan udseendet og patineringen af træet varierer afhængigt af hvor de kommer fra og hvor gamle de er. Derfor må det også forventes at de produkter vi fremstiller, kan variere i deres udseende.


Praktiske informationer

Der kan i nogle tilfælde være forskel i nuancen og udseendet af trallerne alt afhængigt af, hvor gamle de er. Vi forsøger at vise en bred vifte af nuancer på hjemmesiden, men tager forbehold for at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste. 

Møblet leveres samlet og klar til brug. Dog gør vi opmærksom på, at der på brugte traller kan være diverse små flosser og mindre rester af enten maling eller cement imellem trallens lægter. Vi fjerner det meste, men dette er spor efter trallens liv på byggepladsen og er i vores optik en del af charmen. Møblet kan evt. efterslibes med et stykke sandpapir hvis man ønsker en helt glat finish. 


OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.