Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Daybed af nye traller

Kabeltromlen Daybed af nye traller

Dimensioner:

  • Højde: 47 cm
  • Bredde: 72 cm
     

Angiv antal

Samlet pris

2.699,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og Dansk produceret!

Denne lækre daybed er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i solen. Den har normal siddehøjde og er dobbeltbredde af en normal trallebænk, hvilket gør, at den passer til mange hynder. Den er lavet af to trallebænke og kan bruges både som bænk og solseng. Et oplagt valg til udelivet.

Trallemøbler tåler at stå ude hele året rundt og får en flot patina med tiden. Man kan vælge at behandle dem med olie, når de har fået den ønskede patina. Det forlænger trallens levetid.


Materiale - Nye Traller

Nye traller er af fyrtræ, der ikke har været tidligere brugt i byggeindustrien. Disse er ikke genbrug, men er stadig produceret til brug i industrien.
Der kan derfor stadig forekomme knaster, hak og splinter selvom vi overflade sliber alle vores produkter.

En ny traller der står udenfor, vil med tiden patinere og komme til at ligne en brugte tralle. Allerede efter et halvt år ser man en tydelig forskel. 

*Både brugte og nye traller er ubehandlede og kan derfor efterbehandles med diverse beskyttende midler eller maling efter egen præference. 


Praktiske informationer

Møblet leveres samlet og klar til brug. Dog gør vi opmærksom på, at selv nye traller kan have knaster, flosser og mindre hak, da de som udgangspunkt er produceret til byggeindustrien. Vi mener at dette giver møblet kant og charme.
Møblet kan evt. efterslibes med et stykke sandpapir hvis man ønsker en helt glat finish.


OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.