Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Cafébord på centerfod

Kabeltromlen Cafébord på centerfod

  • Højde: 72-74 cm
    *Større plader er tykkere og giver et højere bord

Angiv antal

Samlet pris

2.499,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og Dansk produceret!

Caféborde af kabeltromleplader giver et råt og industrielt look der passer godt ind i den nordiske stil eller på terrassen. 

En kabeltromleplade er noget helt andet end så mange andre bordplader og man får et helt unikt og enestående produkt. Der findes nemlig ikke to kabeltromleplader som er identiske.


Olien fugtbeskytter træet

Olien trænger ind i træet og giver pladen en fugtafvisende overflade, der gør det ideelt til udendørs brug. Men olien vælges først og fremmest, fordi den giver pladen en flot mat overflade. Olien trænger ind i træet, giver en mørkere farve og beskytter imod vind og vejr.


Materiale - Kabeltromleplader

Kabeltromler er lavet at fyrretræ og bruges, som navnet indikerer, til opbevaring af kabler, ledninger og PVC-rør under transport ud til diverse byggepladser hvor kablerne installeres.  Med tiden skal kabeltromlerne dog udskiftes da de skal overholde en række sikkerhedsgodkendelser.
I stedet for at gå til spilde så giver vi dem et nyt liv ved at ombygge dem til spiseborde, sofaborde, hylder og andet.

Af disse årsager kan udseendet og patineringen af træet varierer afhængigt af hvor de kommer fra og hvor gamle de er. Derfor må det også forventes at de produkter vi fremstiller, kan variere i deres udseende.

En kabeltromleplade har mange huller. Antallet varierer efter producent og størrelse. Som minimum har en kabeltromleplade ét stort hul i midten (typisk 5-9 cm i diameter), 4-8 huller rundt om som har været brugt til at holde selve kabeltromlen sammen samt et aflangt ”Kabeludtræk” der bruges til at vikle kablerne ud på byggepladserne.


Praktiske informationer

Vores borde leveres med bordpladen og stellet/benene separat. Hvis stellet består af flere dele, opmærker vi, hvor de kan monteres. Er der tale om en centerfod (f.eks. vores cafébord) skal stellet blot monteres centralt på pladen. Der medfølger skurer til monteringen, så det eneste du selv skal have er en skruemaskine eller skruetrækker med et T20 og PH2 bits, samt en svensknøgle.

Udseendet af et bord vil i mange tilfælde afhænge af pladen i lige så høj grad som behandlingen. Derfor forsøger vi at vise et udvalg af forskellige plader, men tager forbehold for, at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste. 


OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.