Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Havebord med stålben

Kabeltromlen Havebord med stålben

  • Højde: 72-74 cm
    *Større plader er tykkere og giver et højere bord

Angiv antal

Samlet pris

2.499,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og Dansk produceret!

Vores haveborde af kabeltromleplader giver et råt og naturligt look der passer godt som bord til haven eller terrassen. Et havebord af kabeltromle kan sammenlignes med et rundt plankebord. Den runde form gør bordet perfekt til socialt samvær.

En kabeltromleplade er noget helt andet end så mange andre bordplader og man får et helt unikt og enestående produkt. Der findes nemlig ikke to kabeltromleplader som er identiske.


Størrelsesguide til runde spiseborde

Er du i tvivl om hvilken størrelse bord, du skal vælge? Herunder finder du vores guide til, hvor mange personer der højst kan sidde rundt om et af vores borde. Bordpladsen afhænger af stoletyper og hvad man har stående på bordet – fx tallerkenstørrelser.
Vi anbefaler, at man har 60-70 cm bordkant per person.

Ø95-100 – Op til 4 personer
Ø120-125 – Op til 6 personer
Ø140 – Op til 7 personer
Ø160-165 – Op til 8 personer
Ø180-195 – Op til 9-10 personer

Den faktiske bordkant pr. person ved dit bord kan du beregne selv:

Tag diameteren af det bord du overvejer (f.eks. Ø120) og gang dette tal med 3,14. Resultatet dividerer du nu med antallet af personer, der skal sidde ved bordet. Du har nu det antal cm bordkant, som hver person om bordet vil have.

Fx 120 cm i diameter * 3,14 : 6 personer = 62,8 cm bordkant per person.


Olien fugtbeskytter træet

Olien trænger ind i træet og giver pladen en fugtafvisende overflade, der gør det ideelt til udendørs brug. Men olien vælges først og fremmest, fordi den giver pladen en flot mat overflade. Olien trænger ind i træet, giver en mørkere farve og beskytter imod vind og vejr.

Stålben

Vores stålben er firkantede, har en glat overflade og er fremstillet i hule stålrør. De bliver leveret med plastikpropper i enden af foden for at undgå ridser i gulvet. Vores stålben har et blankt og stilrent look, dertil er de overfladebehandlet med lak, så de modstår det værste snavs og fugt.


Materiale - Kabeltromleplader

Kabeltromler er lavet at fyrretræ og bruges, som navnet indikerer, til opbevaring af kabler, ledninger og PVC-rør under transport ud til diverse byggepladser hvor kablerne installeres.  Med tiden skal kabeltromlerne dog udskiftes da de skal overholde en række sikkerhedsgodkendelser.
I stedet for at gå til spilde så giver vi dem et nyt liv ved at ombygge dem til spiseborde, sofaborde, hylder og andet.

Af disse årsager kan udseendet og patineringen af træet varierer afhængigt af hvor de kommer fra og hvor gamle de er. Derfor må det også forventes at de produkter vi fremstiller, kan variere i deres udseende.

En kabeltromleplade har mange huller. Antallet varierer efter producent og størrelse. Som minimum har en kabeltromleplade ét stort hul i midten (typisk 5-9 cm i diameter), 4-8 huller rundt om som har været brugt til at holde selve kabeltromlen sammen samt et aflangt ”Kabeludtræk” der bruges til at vikle kablerne ud på byggepladserne.


Praktiske informationer

Vores borde leveres med bordpladen og stellet/benene separat. Hvis stellet består af flere dele, opmærker vi, hvor de kan monteres. Er der tale om en centerfod (f.eks. vores cafébord) skal stellet blot monteres centralt på pladen. Der medfølger skurer til monteringen, så det eneste du selv skal have er en skruemaskine eller skruetrækker med et T20 og PH2 bits, samt en svensknøgle.

Udseendet af et bord vil i mange tilfælde afhænge af pladen i lige så høj grad som behandlingen. Derfor forsøger vi at vise et udvalg af forskellige plader og behandlinger på hjemmesiden, men tager forbehold for, at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste. 


OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.