Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantetorvets vandingscomputer

  • Metalforbinder: Passer til 3/4" vandhanegevind
  • LCD skærm
  • Batteri: AA 2 stk. - ikke inkluderet
  • Kan anvendes til vandtryk op til 8 bar

Tilbehør
  • 499,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

395,00 kr.

Plantetorvets vandingscomputer

Med plantetorvets vandingscomputer kan du let få en jævn vanding, også når du ikke er hjemme.

Vandingscomputeren er en lille computer, der kan programmeres til at vande efter dine ønsker. Nogle bruger den som fuldautomatisk vanding af haven, mens andre bruger den, når de er på ferier eller i særligt varme perioder, hvor der er langt imellem regnbygerne.

Dimensioner:Indeholder:

Automatiseret vanding i haven

Bruger du stadigvæk tid på at gå hele haven rundt for at vande hver enkelt plante. Så giver du måske ikke dine planter vand nok og du bruger formentlig meget tid på det. Med et vandingsur eller en vandingscomputer, kan du automatisere hele vandingsprocessen i din have eller du kan nøjes med at bruge det når du ikke er hjemme. 

En vandingscomputer tilsluttes direkte på vandhanen og herfra er der frit valg for hvordan din vanding skal foregå. Nogle foretrækker en siveslange, andre en drypslange og nogle PE-rør med tilslutninger. 

Vandingscomputeren er en lille computer, der kan programmeres til at vande efter dine ønsker. Nogle bruger den som fuldautomatisk vanding af haven, mens andre køber en mindre advanceret en og bruger den på ferier eller i særligt varme perioder, hvor der er langt imellem regnbyerne.

Vi anbefaler også

Siveslange komplet pakke
Bestseller

Siveslange komplet pakke

Siveslange komplet pakke 30 meter

499,00 kr.