Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Bænk af sorte brede traller

Kabeltromlen Bænk af sorte brede traller

  • Højde: 47 cm
  • Dybde: 49 cm
  • 100% Dansk produceret

Angiv antal

Samlet pris

879,00 kr. -20%

Normalpris 1.102,00 kr./stk

Tilbuddet udløber 01/12/23

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og dansk produceret!

Den klassiske og originale trallebænk, af de bedste, danske materialer til dit hjem. Bænken udstråler et enkelt, stilrent og klassisk udtryk, hvilket passer perfekt til den moderne, nordiske indretning. Bænken kan både nydes udenfor og indendørs - alt efter behov.

Materiale - Sorte originale brede traller

Kabeltromlen er kendt for deres benyttelse af originale, nye og brugte traller af højeste kvalitet, med en yderst lang levetid. Trallerne er upcyclet fra byggeindustrien, og trallebænken er 100% danskproduceret.
Trallerne, som bænken består af, kommer fra nordisk, bæredygtigt træ, hvor de laves med henblik til brug i industriverdenen, hvilket går trallerne yderst slidstærke og modstandsdygtige. 

* Træ er et naturmateriale, hvilket betyder at der kan forekomme knaster og flosser i træet. Trallebænken er slebet, og hvert produkt er unikt.

Praktiske informationer

Møblet leveres samlet og klar til brug i din indretning af hjemmet eller haven. Ønsker man et mere glatfinish kan man eventuelt slibe bænken med sandpapir for at opnå dette. Vi anbefaler at oliere bænken én gang årligt for at optimere træets levetid - specielt ved udendørsbrug.
Der tages forbehold for, at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste.

OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.