Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantebord af sorte brede traller - med topplade

Kabeltromlen Plantebord af sorte brede traller

  • Højde: 90 cm
  • Dybde: 50 cm
  • 100% Dansk produceret

Angiv antal

Samlet pris

2.421,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og dansk produceret!

En danskproduceret, funktionel designet plantebord, med lang levetid og af høj kvalitet. Plantebordet er robust, stabilt og stilrent med en perfekt arbejdshøjde samt et skønt moderne, nordisk look til haven og hjemmet.
Toppladen på plantebordet er fremstillet af galvaniseret reststål, der gør bordet nemt at aftørre og fremmer møblets funktionalitet.

Materiale - Sorte originale traller

Kabeltromlen er kendt for deres benyttelse af originale, nye og brugte traller af højeste kvalitet, med en yderst lang levetid. Trallerne er upcyclet fra byggeindustrien, og plantebordet er 100% danskproduceret.
Trallerne, som bordet består af, kommer fra nordisk, bæredygtigt træ, hvor de laves med henblik til brug i industriverdenen, hvilket går trallerne yderst slidstærke og modstandsdygtige. 

* Træ er et naturmateriale, hvilket betyder at der kan forekomme knaster og flosser i træet. Trallen er slebet, og hvert produkt er unikt.

Praktiske informationer

Møblet leveres samlet og klar til brug i din indretning af hjemmet eller haven. Ønsker man et mere glatfinish kan man eventuelt slibe bænken med sandpapir for at opnå dette. Vi anbefaler at oliere bænken én gang årligt for at optimere træets levetid - specielt ved udendørsbrug.
Der tages forbehold for, at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste.

OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.