Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Firkantet corten kumme m/ kapilær

  • Dansk produceret.
  • Fuldsvejset i 2 mm cortenstål.
  • Udadbukket kant, m/kapillær/drænrør på 6 cm.

Angiv antal

Samlet pris

1.949,00 kr.

Firkantet corten kumme m/ kapilær

Med denne firkantede kumme får du en blomsterkumme, der er designet med henblik på planternes bedste. Kummerne er fremstillet i cortenstål med en tykkelse på 2 mm. Uanset hvad du vælger at plante heri, vil du have en robust plantekumme, der er designet til at modstå elementernes påvirkning over tid.

Kummen er lavet med en fast bund og en smart detalje i form af en 6 cm høj kapillærkasse, hvilket garanterer et dræn og langt sundere planteliv.
Den udadbukkede kant tilføjer en elegant finish, der naturligt komplimenterer moderne og klassiske udendørs indretninger.

  • Patinering: Starter sort/mørk og udvikler en rusten patina inden for 2-8 uger afhængigt af vejret, hvilket tilføjer et unikt og naturligt præg.
  • Opfyldning: Brug småsten, skærver eller grus i stedet for lecasten for at undgå skade på kummen og sikre korrekt dræning.
  • Afsmitning: Undgå at placere kassen på træterrasser eller fliser under patineringsprocessen for at forebygge farveoverførsel.
  • 10 års garanti: Gælder ikke mindre dele som hjul og plastikindsatser.

Derfor skal du have krukker i haven

Krukker er fantastiske til at skabe farver, liv og stemning i din have. Uanset om du har en stor eller lille terrasse, så har du med krukker mulighed for at sætte dit helt eget præg på din udendørs indretning.  Vi har et stort sortiment af krukker i forskellige størrelser, former og farver. Der er kort sagt noget for enhver smag. 

Grønne eller blomstrende krukker 

Mange vælger at plante smukke blomster i deres krukker, der sætte knald på farverne på terrassen eller altanen i løbet af sommeren. Men om vinteren er krukker også uundværlige. Her bruges de ofte til at plante stedsegrønne planter i, så der altid vil være grønt og frodigt året rundt. 

Find den rigtige krukke til din have

Stort udvalg af flotte havekrukker

Vi har mange forskellige mærker, når det kommer til krukker. Et af de mest populære mærker er Lechuza.

Lechuza er et tysk mærke, der er produceret af mændene bag Playmobil. Krukkerne er lavet af et let, og kraftigt plastmateriale og har et smart selvvandingssystem. De kan stå både ude og inde. Se alle produkter fra Lechuza her.

Hvad kan du plante i krukker? 

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder planter i krukker. Med den rette planteskolejord eller krukkejord, vil langt de fleste planter trives i krukker.  Nedenfor finder du bare nogle eksempler på, hvad krukker egner sig godt til. 

Roser i krukker

Roser kan nemt plantes krukker, så du kan få indrettet en lille rosenhave på terrassen eller et hjørne i haven, hvor du opholder dig meget. Her er det dog vigtigt at sørge for, at roserne har de bedst mulige betingelser for at kunne trives bedst. Læs mere om, hvordan du får succes med dine roser i krukker her.

Stauder i krukker  

Selvom du ikke har have, kan du sagtens plante stauder, da mange godt i krukker. Af de klassiske stauder er det bl.a. kæmpemargerit, lupin, lobelie, ridderspore, salvie og daglilje, der kan gro i krukker. Vælger du stauder med forskellig blomstringstid og supplerer med forårsløg, kan du næsten have blomster året rundt. Læs mere om, stauder i krukker i her

Vinterbeskyttelse af krukker

Når du har planter i krukker, er det en god ide at vinterbeskytte dem med vintermåtter og fiberdug. For at frostsikre dine krukker, skal vandet kunne drænes fra. Det er derfor vigtigt at lave et hul i bunden af krukken, så vandet kan drænes fra.