Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Gi’ terrassen en ansigtsløftning


Blomsterløg plantes nu, hvor det er tid til at forberede, hvordan terrassen skal indrettes, så den er klar til at danne den perfekte ramme om sommerens udeliv. Prøv noget nyt i stedet for at gøre, som du plejer. Lad farverne forføre og skab præcis den sommerstemning, du drømmer om i år.

BLOMSTERLØG ER MED TIL AT GIVE DIG DET UDTRYK OG FARVER DU ØNSKER, UANSET HVILKEN STIL, DER ER DIN. MED BLOMSTERLØG ER DER UENDELIGT MANGE MULIGHEDER FOR AT UNDERSTREGE DIN STIL.


Er du til en lys, let og romantisk stemning? Eller synes du, at terrasseuniverset skal peppes op med frække farvestænk? Gå på jagt i det store udvalg af blomsterløg og fang dem, der passer til dine ideer. Du vil opdage, at der er alle muligheder, for at skabe flotte og spændende effekter med såvel gamle kendinge i nye farver som helt nye plantearter.

Lad farverne og formerne tale

Kunsten at skabe en vellykket helhed handler først og fremmest om disciplin. Det gælder om at vælge en stil og en farveholdning – og om at holde sig til den, så der ikke opstår signalforvirring. Lad farverne og formerne tale men lad dem især tale sammen. Er du så heldig at have flere terrasser, kan du give dem hver deres farvespektrum.

Du kan plante de forskellige blomsterløg sammen i en krukke, så du får en løbende blomstring, men du kan også plante hver art i sin krukke og så siden sætte krukkerne tæt sammen til en smuk helhed. Det er en fleksibel løsning, der gør det muligt at ændre billedet i sommerens løb.

Romantisk sommerstemning

En lys og romantisk sommerstemning skaber du med lette tone-i-tone kombinationer, hvor hvide eller pudderfarvede nuancer dominerer. Virkningen bliver markant, når du lader den samme farveholdning gå igen i hele indretningen. Vælg blomster i hvide og pudderfarvede nuancer og understreg med bladplanter med elegant, sølvfarvet løv.

Hvis du mere er til minimalisme med kulør, skal du se dig om efter planter med iøjnefaldende skulpturel vækst og blomster i lækre pangfarver. Orange, pink og citrongul virker som en vitaminindsprøjtning, når farverne sætter prikken over i’et i et minimalistisk gråt univers domineret af flisernes rene linjer og stramme former. Virkningen bliver flottest, hvis du styrer dig og ikke går amok i farver, men holder dig til en enkelt eller to, og lader den gå igen i blomster og krukker og måske i puderne til havemøblerne.

- Arne Biering