Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantefaglige rådgivere

Har du brug for hjælp til haven? Eller mangler du inspiration til nye haveprojekter? Så kan du hurtigt og nemt få hjælp af vores plantefaglige rådgivere. Vi tilbyder plantefaglig rådgivning både på telefon og mail.  

Hvad er en plantefaglig rådgiver? 

En plantefaglig rådgiver hjælper dig godt i gang med nye haveprojekter. Du får en masse gode råd og vejledning til plantning og pasning af din have - helt gratis. Det eneste, du skal gøre, er at ringe på  86 57 75 57 eller skrive en mail til [email protected].

Hvem er plantefaglige rådgivere hos os? 

Kamilla Rønnov Kamme Høy er plantefaglig rådgiver på Plantetorvet.dk. Hun har stor erfaring med planter og haveliv og har i over 10 år hjulpet massevis af haveejere godt i gang med nye projekter i haven.  Hun står altid klar med et godt råd. 

Hvad kan du få hjælp til?

Du kan få hjælp til alt, der omhandle have og haveliv.  Hvad end det drejer sig om plantning og pasning af hæk, roser, træer, stauder, bunddække eller noget helt sjette. 

Der er mange ting at tage stilling til, når nye planter skal vælges til haven. Hvilken jordtype har du? Er plantestedet placeret i sol eller skygge? Hvordan er vindforholdene? Planterådgiver, Kamilla Rønnov Kamme Høy, guider dig igennem alle disse overvejelser, så du er sikker på, at dine planter trives i din have. 

Få hjælp på havebloggen 

Udover planterådgivning på mail og telefon, finder du også en masse inspiration og vejledning på vores haveblog. Her finder du guides til plantning og pasning samt inspirationsartikler med en masse smukke og spændende planter på markedet. 

Du finder blandt andet planteguides om: