Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Sådan håndterer du dine klumpplanter

Vi har skrevet vores erfaringer ned, og heriblandt fundet en række gode tips og råd til dig ved modtagelse af dine klumpplanter.

Klumpplanter skal behandles forsigtigt, så selve klumperne ikke går fra hinanden.

1. Du skal kontrollere, at de planter du har modtaget, stemmer overens med det du har bestilt, se den vedlagte følgeseddel. 

2. Vi har meget erfaring med at pakke planter, så derfor kan dine planter være pakket tæt. Du skal derfor være forsigtig, når planterne skal fra hinanden. 

3. Når du har tilset dine nyankomne planter, skal du frem med haveslangen, så planterne kan få noget vand. 

4. Dine klumpplanter vil gerne i jorden inden for et døgn, efter du har modtaget dem. 

5. Hvis du ikke er klar til at plante planterne med det samme, skal du stille dem et beskyttet sted, gerne i skyggen, og hvor der ikke kommer vind. På den måde undgår du, at de tørrer ud.

6. Inden du skal have spaden i jorden, vil vi anbefale, at du ser en af disse videoer: Sådan planter du planter med klump / klumpplanter eller Plantning af færdighæk

7. Nettet, der er omkring klumperne, må du IKKE fjerne. Net-materialet er nedbrydeligt. Men sidder nettet tæt på rodhalsen, skal du løsne det EFTER plantning.

8. Det er vigtigt, at dine planter bliver passet med vand og gødning i løbet af det første år. Hvis du har spørgsmål til pasningen af dine planter, så tøv ikke med at ringe, vi sidder klar ved telefonen.

9. Hvis der er forhold, der ikke er tilfredsstillende, vil vi gerne høre fra dig på mail [email protected] eller tlf. 8657 7557