Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Nyhed! Stilrene XXL krukker af højeste kvalitet

Er du på udkig efter store, flotte krukker med lang levetid? Så er Esteras XXL letvægtskrukker en god vej at gå. Her kan du læse alt, der er værd at vide om de nye krukker. 

Der er ikke noget så skønt, som kæmpestore krukker fyldt med smukke, farverige planter. Med Esteras XXL letvægtskrukker kan du sætte et eksklusivt præg på dit udendørsområde. Krukkerne følger tidens trend med et stilrent og minimalistisk design - tilført et strejf af luksus. 

Håndlavet letvægtskrukker i høj kvalitet

Hver eneste krukke er unik. De alle håndlavet og produceret af bæredygtige kvalitetsmaterialer. Desuden er krukkerne yderst slidstærke og frostsikre. De har en lang levetid, og du er sikret 10 års garanti. 

Krukkerne er op til 70% lettere end krukker lavet på natursten. Du kan således nemt flytte rundt på krukkerne og indrette dit udendørs område, som du vil. 

XXL - store flotte krukker 

Esteras XXL er - som navnet hentyder - krukker, der er større end det sædvandlige. De er perfekte til afskærmning og opdeling af udendørsområder, om end det er på terrassen, ved hovedindgangen, café og spisesteder eller andre opholdsområder, der skal gøres hyggelig og imødekommende. 

Esteras Smartline serie 

Esteras Smartline er en serie af klassiske sorte XXL letvægtskrukker i et tidsløst design. De har en mat-glat overflade og er alle både frost og UV-resistente. Serien består af 4 krukker i forskellige størrelser og former: 

1. Gemert: 97 cm. X 67 cm. eller 77 cm X 57 cm

2. Dalfsen: 100 cm X 80 cm 


3. Buren: 150 cm X 50 cm. eller 120 cm X 45 cm

4. Heerle: 87 cm X 67 cm


Esteras naturelite serie

Esteras naturelite er en serie af stilrene XXL letvægtskrukker i en smuk lys stengrå farve.  De er alle frost og UV-resistente. Serien består af 3 krukker i forskellige størrelser og former. 


1. Lincoln: 97cm X 67cm eller 77 cm X 57cm 

2. Avon: 100 cm X 80 cm 

3. Gillingham: 150 cm X 50 cm eller 120 cm X 45 cm. 

Hvordan bestiller jeg Esteras XXL krukker? 

Bestilling af Esteras XXL krukker sker gennem vores kundeservice. Her vil du også kunne få oplyst priser, leveringstider samt gode råd til beplantning i krukkerne.