Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Derfor skal du anlægge højbede i haven Grönfeld har en række skønne højbede, du kan bruge til at pynte på udendørssituationen. De kan f.eks. bruges til at opdele terrassen og haven på en rigtig flot måde. 

Den kan også bruges foran dit hus til at skabe lidt planteliv ved din dør eller i din indkørsel.

Se vores højbede her

Der er mange fordele ved at holde dine planter i et højbed

 - Beskyt dine planter mod frost - Jorden i et højbed ligger højere end i resten af haven, hvilket betyder at jorden holder en højere temperatur.

 - Jorden heri bliver ikke betrådt, hvilket betyder jorden bevarer sin naturlige løse struktur.

 - Det er meget lettere at holde fri fra ukrudt.

 - Der er ikke så langt ned, når man f.eks. skal samle krydderurter.


Giv din terrasse flot belysning med Lampemesterens smukke lamper

Hos Lampemesteren kan du finde lamper, som kan opfylde dine behov, uanset om du er til det moderne, klassiske eller unikke – med over 90 designermærker og et af Danmarks største udvalg, er der belysning for enhver smag. Når du køber din lampe hos Lampemesteren, så har du fri fragt ved køb over 499,-, gratis lyskilde med alle lamper og 100 dages returret. Du kan finde masser af inspiration hos Lampemesteren via deres Sociale Medier, samt på deres hjemmeside, hvor de løbende deler billeder fra en unik bolig til en anden, samt holder dig opdateret på nyheder og trends. 

IC Out lampen fra Flos
For at give dit udendørsareal lidt ekstra kan du også vinde 4 forskellige udendørslamper fra Lampemesteren.dk, heriblandt er den populære udendørs gulvlampe fra Flos. 

Den elegante lampe er ikke kun flot at se på, den giver også et behageligt lys, der kan få dine planter til at fremstå i et endnu bedre lys.

PC Portable fra HAY 
Den lille nydelige lampe fra HAY er super god løsning, hvis man skal have lidt lys på terrassebordet og der ikke er en strømkilde i nærheden. 

Denne lampe kan du også tage med ud længere i haven, hvis du har en hyggekrog, hvor der ikke er et lille hyggeligt lys. Eggy Pop Out lamperne
Med eggy Pop Out lamperne kan du lyse hele din have op. De kan placeres i de hyggelige kroge i din have og lyse dem op, så du kan sidde med dine gæster og nyde din have fra terrassen. De kan blive placeret ved et flot bed eller andre steder, hvor din have er ekstra flot - også om aftenen.

Du kan selvfølgelig også have den placeret på terrassen, som der ses på billedet, hvor den med sit stilfulde design kan give din terrasse det ekstra. 


Function lyskæden fra House Doctor 
Til den overdækkede terrasse er denne et must. Den kan hænge langs væggen eller taget og giver et hyggeligt lys med det samme.