Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Kontakt


Have- og plantevejledning

Hos Plantetorvet er vores mission, at gøre det nemt for dig at få en flot og inspirerende have, som du kan nyde at bruge tid i. Derfor sørger vi ikke blot for, at du får flotte planter leveret direkte til døren, du kan også få rådgivning af vores gartnere, som ved præcist hvad planterne har behov for. 

Skal du eksempelvis plante hæk, frugttræer eller roser? Eller vil du gerne vide hvordan den enkelte plante skal passes og plejes, så har vi lavet en masse artikler og videoer, som du kan tage med i haven, så du har rådgivning lige ved hånden. Har du en mere specifik problemstilling, så sidder vi klar ved telefonen til at rådgive dig. 

Læs vores planteguides


Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål angående bestilling, ordrer, fragt/levering eller returnering, så kan du spare tid ved at læse vores svar på de spørgsmål, som vi oftest møder. Vi udvikler dem løbende, så der er en god chance for, at der også er en løsning til din problemstilling.

Se de oftest stillede spørgsmål


Kan ovenstående ikke hjælpe dig? 

Du kan kontakte kundeservice ved at trykke på den grønne knap i nederste højre hjørne, sende en mail på [email protected] eller ringe på telefon: 86 57 75 57. Hav venligt dit ordrenummer klar ved al henvendelse.