Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantetorvets historie

I 2003 startede jordbrugsteknolog Bjarne Schou Andersen Plantetorvet.dk, som siden har vokset sig til at være Danmarks største online havecenter. I løbet af årene har Plantetorvet.dk haft domicil ved Grundfør, Hinnerup og nu i Randers.

Lige siden Plantetorvet.dk’s begyndelse har kvalitet og faglighed været i højsæde. Derfor tilbyder vi det største og bredeste udvalg inden for haveplanter, havetilbehør og anlægsmaterialer.

I vores store sortiment finder du blandt andet hæk, roser, stauder, træer, buske og frugttræer. De fleste planter findes i mange størrelser og varianter. Derudover finder du også et bred udvalg af krukker, haveudstyr, muldprodukter og meget mere.

Vi deler vores viden

Kvalitet og faglighed har været bærende værdier lige siden Plantetorvet.dk’s begyndelse. Derfor har vi valg,t at dele vores viden med dig. Under næsten hver plantegruppe finder du øverst på siden en plantevejledning til den specifikke plantegruppe. På den måde er du sikret succes med plantningen.

Derudover kan du under Råd og Tips i menubjælken finde råd til haven, plantevejledninger og forklaringer på havebegreber. På den måde kan du sidde stille og roligt hjemme og blive klogere på de enkelte planter.
Hvis du ikke finder det svar du leder efter, er du altid velkommen til at ringe til os på på tlf. 86 57 75 57. Vi besvarer telefonen kl. 08-16 mandag-fredag. 

Kvalitet til døren

Hos Plantetorvet.dk finder vi altid de bedste leverandører i Danmark og udlandet. På den måde sikrer vi de bedste kvalitetsplanter til dig og din have. Når vi sender planterne til dig, pakker vi planterne forsigtigt ind, så de er friske og flotte, når de når frem til dig. Vi benytter diverse fragtmænd for at sikre den bedste levering til din dør.
Hvis der mod forventning skulle være noget galt med dine varer, bør du straks henvende dig til os, så vi kan erstatte varen. Læs mere om reklamation her. 

God fornøjelse i vores online havecenter!

Med venlig hilsen
Bjarne Schou Andersen

Indehaver af Plantetorvet.dk - Danmarks største havecenter