Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Danmarks første og største ONLINE havecenter

I 2003 startede jordbrugsteknolog Bjarne Schou Andersen Plantetorvet.dk og var den første i plantebranchen til at sælge planter på internettet. Bjarne var i den grad forud for sin tid og denne innovative tilgang til plantehandel har gjort at Plantetorvet.dk i dag er Danmarks største online havecenter.

Lige siden Plantetorvet.dk’s begyndelse har visionen været, at det skulle være nemt for vores kunder, at få en flot og inspirerende have ved at få kvalitetsplanter leveret direkte til døren. Når kunderne har bestilt, så skal de ikke foretage sig noget før, at planterne er ankommet og klar til at komme i jorden. De slipper dermed for alt slid og slæb, bortset fra selve plantningen.

Vi bringer rådgivningen hjem til dig

Som online havecenter har vi uddannede gartnere, der sidder klar til at rådgive dig. Vi vil sikre, at vores kunder får de bedste resultater og derfor har vores gartnere udviklet planteguides, som kan tages med i haven og følges undervejs i planteprocessen. 

Under hver kategori kan du læse nærmere om de enkelte plantegrupper og hver enkelt plante har en god beskrivelse, der kan gøre dig klogere på hvilken en du skal vælge. Har du stadig svært ved at vælge, så er du mere end velkommen til at ringe til vores gartnere, der sidder klar ved telefonen alle hverdage at give dig kompetent rådgivning. 

Kvalitet leveret på din adresse

Hos Plantetorvet.dk samarbejder vi kun med de bedste leverandører i Danmark og udlandet, og du er derfor sikret den bedste kvalitet til dig og din have. Når du har bestilt, pakker vi planterne forsigtigt ind, så de er friske og flotte, når de når frem til dig og du slipper dermed for, at skulle køre traileren ud for at hente dem selv. Nemt, hurtigt og sikkert.

Hvis du har spørgsmål angående planter, så er vi altid klar til at hjælpe.
Skriv til [email protected] eller ring på alle hverdage mellem kl. 9 og kl. 15 på 86 57 75 57.
  

God fornøjelse i vores online havecenter!

Med venlig hilsen
Bjarne Schou Andersen

Indehaver af Plantetorvet.dk - Danmarks største havecenter