Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Perfekt græsplæne med plænedress

En omgang plænedress frisker plænen op, gør den grøn, stærk og ensartet og minimerer mængden af mos.

En træt og hullet græsplæne med mos kan på få måneder helt naturligt blive sund, tæt og grøn. Kuren er en omgang plænedress med frisk jord, måske kombineret med en god gødning. Champost plænedress er en findelt blanding af sand, muld og komposteret hestemøg, og den giver et her-og-nu boost til en træt græsplæne. Plænedress har samtidig en jordforbedrende effekt, der også på længere sigt vil få græsset til at trives bedre og mosset til at klare sig dårligere. Den komposterede hestemøg vil nemlig frigive næringsstoffer til græsset over en meget lang periode, mulden vil gøre jorden blød og endelig vil indholdet af sand gøre jorden mere let og luftig, så græsrødderne får de bedste muligheder for at udvikle sig og fortrænge mosset.

Plænedress bliver leveret i en bigbag ved din indkørsel, og herefter er det nemt at skovle jorden over i en trillebør og fordele den over græsplænen.

Stram op på den grønne flade

1. Slå græsplænen på mellemhøj indstilling.

2. Fordel Plænedress i små bunker rundt omkring på græsplænen. Brug f.eks. en trillebør og en skovl.

3. Riv plænedress let ud i jorden med en løvrive. Fordi plænedress er så finkornet, vil den nemt fordele sig mellem de enkelte græsstrå og udfylde de små huller, så plænen bliver jævn og flot.

4. Fyld efter hvis der er huller eller ujævnheder.

Champost Plænedress, 900 liter. Rækker til ca. 200 kvm græsplæne. Find det her.